Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
marabayı köle gibi çalıştırıp çok fazla para kazanırsan evet :D

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Ekonomi ve Ülke yanıyor, Bizim yöneticiler camda saçını tarıyor.

alex jensen

80+ Silver
Geçen sene Eylül ayında Opel Astra 2017 yi 155.000₺ fiyattan satın aldım. Şuan 360.000₺ - 370.000₺ civarı arasında bir fiyata sahip. Bu durumda enflasyonun %75 seviyelerinde açıklanmasına anlam veremiyorum, yahu arkadaş aldığım aracın fiyatı 2 kat arttı %100 den fazla hem de.

Evlilik için satmayı düşündüm, hesap kitap düğün, ev eşyası, damatlık, gelinlik vs vs derken en az 650.000₺ ücret çıkarmam gerekiyor.

Bu duruma düşürenlere de düşmemize sebep olan koyun sürülerine hakkım zerre helal değildir, ahım olsun onlara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve aldığım maaş yalan söylüyorsam iki gözüm önüme aksın, 4950₺. Diyeceklerim bu kadar.

Ankara üniversitesi derece mezunu bir öğrenciydim.
Bunu gorunce iyi ki lise mezunu olarak kalmisim diyorum aldigim maas 4500tl yas 18 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kerimhan Altıparmak
Bunlar amerikanın oyunları ama evelallah diz çöktüreceğiz hepsine avrupa bizi kıskanıyor uyanın artık büyük oyunu görün. Amaç doları itibarsızlaştırıp çin modeli gibi TL'yi değerli hale getirmek. Bu millete diz çöktüremeyecekler. Yazarken donumun olmamasının bir önemi yok ona aldanmayın ama oyun çok büyük.

VuVuzela

80+
Hocam RF hakkında bilgi birikimim çok zayıf bunun eksikliğini çok yaşıyorum, bir üniversite ya da yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.
Anladım, yine de yazdığım iki alanda ilerleme düşüncen olursa yönlendirebilirim. Yüksek lisans için vakit ayırabileceksen mutlaka yap derim. Bilimsel gelişimin yanında iş başvuru sürecinde de mezuniyet, ortalama, askerlik vb. kriterlerinden çok daha fazla fayda sağlıyor.

Coolpanda

80+ Silver
Yarın birgün dolar 16,5₺'ye çakılır ve koyunlar "mee" eşliğinde halay çekebilir. Koyunlar için dolar konusunda hiçbir sorun yok ormana gidip ot yer ve yağmur suyu içerler, ses etmezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Etiklenmemesi gerekir. Getirdikleri ürünleri muhtemelen dolar düşükken almışlardır ama bizim milletimiz fırsatçı olduğu için he şey olabilir diye düşünüyorum.
Dolar düşükken aldığı için eski fiyattan satarsa yeni fiyattan yeni ürünleri almak için sattığından fazla para verecek

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Lütfen dolar dur

Top Bottom