Neler Yeni

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

babapro21

80+ Bronze
Bu ülke insanlara stokçuluk yapmaktan fırsatçılık yapmaktan başka seçenek bırakmıyor ki adam bir ürünü dolar 14 iken alıyor dolar oluyor 17 eee 14 iken aldığı fiyattan satsa yeni fiyattan alırken zarar edecek satmasa stokçu fırsatçı oluyor tamam bizim insanımız da aç gözlü ama sistem az buçuk bunu gerektiriyor yani en azından ben böyle düşünüyorum piyasanın bu kadar oynak olması çok kötü
Ne geldiyse bu kafalar yüzünden geldi başımıza olsun hep beraber biribirimizin azına uçalım güzel güzel...

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
ben ingiltereye kaçıcam ya odtüyü kazanayım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi açıdan dolar kuru mu seçim sonucu mu?
dolar kuru 40 seçim sonucu da mee

ben ingiltereye kaçıcam ya odtüyü kazanayım da

dolar kuru 40 seçim sonucu da mee
ama arapça mee

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım

alex jensen

80+ Silver
İlginç. Bilgisayar Mühendisiyim ben de. 4 yıl kadar tecrübem var. 4 katınız kadar maaşım var nerdeyse.
nerde çalışıyorsunuz nasıl iş buldunuz ne kadar çalışıyorsunuz gün saat vs ve hangi okul mezunusunuz merak ettim

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
nerde çalışıyorsunuz nasıl iş buldunuz ne kadar çalışıyorsunuz gün saat vs ve hangi okul mezunusunuz merak ettim
Sakarya üniversitesi mezunuyum. Finans sektöründeki özel bir firmada 09:00-18:00 uzaktan çalışıyorum. Yazılım sektöründe elemana aç bir ülkeyiz. Kariyer planınızda bilgisayar mühendisliğine yer verebilirsiniz.

alex jensen

80+ Silver
Sakarya üniversitesi mezunuyum. Finans sektöründeki özel bir firmada 09:00-18:00 uzaktan çalışıyorum. Yazılım sektöründe elemana aç bir ülkeyiz. Kariyer planınızda bilgisayar mühendisliğine yer verebilirsiniz.
hocam ben bile 10 saat çalışıyorum 9 saat biraz fazla değil mi hangi günler çalışıyorsunuz kaç k sıralama ile giriliyor bilgisayar mühendisliğine

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Millet dolar almaktan vazgeçmedi hala benim iş yerindeki arkadaşım bile dolar alıyor üç kuruş parasıyla herkes böyle yapsa zincirleme şekilde yine TL nin değeri düşer birde ABD kuklası ülkenin zengin kitleleri paralarını dolarda tutuyorlar bunu da geçtim ülkede milleti dahada darlamak için zincir marketlerin çoğu ürünleri ucuza satmak yerine pahalı tutup hatta satılmayanları çöpe atıyor kısacası şuanda ülkenin düzelmesi için tek çare böylelerine askeri müdahalede bulunacaksın çökeceksin tepelerine. Birde bu piyasanın kötü olması ağlayıp zırlayan küçük esnafın dahi işine geliyor geçen karakterli bir esnaf ucuza ekmek satıyormuş diğer bir esnaf bu ucuza ekmek satan kişiye silahla saldırıyor kısacası fiyatların düşmesi bazılarının işine gelmiyor! Bu ülkede şuanda sadece asgari ücretliler vahim durumda! Dediğim gibi devlet yumruğunu göstermez ise bu gidişle dolar 25-26 yı bulacak

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
hocam ben bile 10 saat çalışıyorum 9 saat biraz fazla değil mi hangi günler çalışıyorsunuz kaç k sıralama ile giriliyor bilgisayar mühendisliğine
Sektör bu şekilde. 8-5 ya da 9-6 çalışıyor herkes. Ayrıca evden çalıştığım için sorun olmuyor. Cumartesi pazar tatil. Ben üniversiteye 69 binle girdim 10 sene önce.

Top Bottom