melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
SSD ne kadara geliyor tam olarak?
Ekledim.50 liraya gerek yok.Masaüstü Bilgisayar ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da
Masaüstü Bilgisayar ve bilgisayar parçaları ikinci el, sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İstediğiniz modele -84 TL çıkarın +15-20 TL vergi.SSD ne kadara geliyor tam olarak?
O zaman rehber açma.Ram çipleri hakkında detaylı bilgim yok.
Attığım model daha iyi.SSD fiyatları arasında bir fark yok.
3-5 reaksiyon için yanlış öneriler yazarak rehber açmaktansa açmam daha iyi.Çok biliyorsan sen açaydın ?
adam ya gelllllllldii adamSelamlar, dostlar RR V1'i biliyorsunuz DDR3 X3440 sistem kurmuştum bu sefer DDR4 olsun APU olsun istedim.
Uzatmadan başlayalım.
1- Anakart : Gigabyte B450 S2H
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
2- İşlemci : Ryzen 3 2200G
650 TL fiyattan 3 tane ilan koyuyorum bu işlemciye ilerleyen zamanlarda RX 570'e kadar ekran kartı takabilirsiniz.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
3- Ram : 2x8 GB DDR4
Apu sistemlerde performansı büyük ölçü de etkileyen bileşen ramlerdir, çift kanal büyük bir etkendir.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
4- Güç Kaynağı : Aerocool VX-Plus 400-500W
Güç kaynağı tarafında sistemimize 400W rahat yetecektir ama benim önerim sadece 33 TL fark ile 500W almanız.
İleride ekran kartı eklerken sorun çıkarmaması için.
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
5- SSD : XrayDisk 256 GB (Aliexpress)
@Mert Özkaya'nın kullandığı ve sıkıntısız olduğunu söylediği bu SSD'yi tercih etmemizin sebebi Aliexpress kupon sistemi ile ucuza almış olmamız.
Ülkenizi Brezilya seçtikten sonra 84 TL değerindeki kuponu kullandığınız zaman fiyatımız bayağı düşüyor.
![]()
Sata3 Ssd Sabit Disk Sürücüsü 1 TB 512 GB 480 GB 256 GB 240 GB 128 GB 120 GB 2.5
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
🔥İndirim - 👑 Aliexpress Ödül Kardeşliği 10$ Kupon Kampanyası (GÜNCELLENDİ) ! 👑
Buton tekrardan kaldırıldı ama bende çözüm biter mi bitmez ! Bu linkten kampanyaya erişip kupon kazanmaya devam edebilirsiniz ! https://a.aliexpress.com/_mNVaHwL Kuponun hala nasıl alındığını bilmeyen arkadaşlar için @Mert Özkaya gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış...forum.donanimarsivi.com
6-Kasa : Uzay Montaj - Ucuz kasa
Bütçemiz dibinde dibi olduğu için uzay montaj kullanmanızı öneriyorum.
Ama illa sistem toplu bir yerde olsun diyorsanız 50 TL bandında kasalar bulabilirsiniz ikinci el.
Can sıkıntısı işinize yarayabilecek bir sistem kurmaya çalıştım umarım hoşunuza gitmiştir okuduğunuz için teşekkür ederim.
![]()
-
adam yawwSelamlar, dostlar RR V1'i biliyorsunuz DDR3 X3440 sistem kurmuştum bu sefer DDR4 olsun APU olsun istedim.
Uzatmadan başlayalım.
1- Anakart : Gigabyte B450 S2H
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
2- İşlemci : Ryzen 3 2200G
650 TL fiyattan 3 tane ilan koyuyorum bu işlemciye ilerleyen zamanlarda RX 570'e kadar ekran kartı takabilirsiniz.
3- Ram : 2x8 GB DDR4
Apu sistemlerde performansı büyük ölçü de etkileyen bileşen ramlerdir, çift kanal büyük bir etkendir.
4- Güç Kaynağı : Aerocool VX-Plus 400-500W
Güç kaynağı tarafında sistemimize 400W rahat yetecektir ama benim önerim sadece 33 TL fark ile 500W almanız.
İleride ekran kartı eklerken sorun çıkarmaması için.
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aerocool AE VXP400 Plus 400W Güç Kaynağı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
5- SSD : XrayDisk 256 GB (Aliexpress)
@Mert Özkaya'nın kullandığı ve sıkıntısız olduğunu söylediği bu SSD'yi tercih etmemizin sebebi Aliexpress kupon sistemi ile ucuza almış olmamız.
Ülkenizi Brezilya seçtikten sonra 84 TL değerindeki kuponu kullandığınız zaman fiyatımız bayağı düşüyor.
![]()
Sata3 Ssd Sabit Disk Sürücüsü 1 TB 512 GB 480 GB 256 GB 240 GB 128 GB 120 GB 2.5
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
🔥İndirim - 👑 Aliexpress Ödül Kardeşliği 10$ Kupon Kampanyası (GÜNCELLENDİ) ! 👑
Buton tekrardan kaldırıldı ama bende çözüm biter mi bitmez ! Bu linkten kampanyaya erişip kupon kazanmaya devam edebilirsiniz ! https://a.aliexpress.com/_mNVaHwL Kuponun hala nasıl alındığını bilmeyen arkadaşlar için @Mert Özkaya gayet açıklayıcı bir şekilde anlatmış...forum.donanimarsivi.com
6-Kasa : Uzay Montaj - Ucuz kasa
Bütçemiz dibinde dibi olduğu için uzay montaj kullanmanızı öneriyorum.
Ama illa sistem toplu bir yerde olsun diyorsanız 50 TL bandında kasalar bulabilirsiniz ikinci el.
Can sıkıntısı işinize yarayabilecek bir sistem kurmaya çalıştım umarım hoşunuza gitmiştir okuduğunuz için teşekkür ederim.
![]()
-