Eskel
80+ Silver
Dahası
Soğutucu olarak mangal yelpazesi kullansın birdeB450M-K yeterli.
Soğutucu olarak mangal yelpazesi kullansın birdeB450M-K yeterli.
B450M-K' sı var sanırsam imzasına baktımS2H daha iyi bir seçenek değilmi ?
Bütçe?Yok kanka zaten yer arıyordum değiştirmek için anakartı, sebep oldu diyeyim anlaAma gerek yokmuş anakartı değiştirmeye. Soğutucu değiştirsem yeterli. Stok soğutucu bir işe yaramıyor. @!Yardım Lazım!
1000TL ama üzerine çıkabilirim, 360mm destekliyor kasam sıvı soğutucu önerir iseniz.B450M-K' sı var sanırsam imzasına baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe?
Raijintek EOS 360 RBW 360mm 3x12cm Adreslenebilir ARGB PWM Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik1000TL ama üzerine çıkabilirim, 360mm destekliyor kasam sıvı soğutucu önerir iseniz.
Hocam ona yakın anakarrtla 4.6ghz yapmıştım banada platinium çıkmıştıBütçe: Max. 1000TRY
Arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcim platinum silikon çıktı. Overclock için soğutucu önerir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Bende biosdan 4GHz 1,175Voltaj ayarlıyorum F10 yapıyorum ama windows açılmıyor. Tekrar artırıyorum öyle açılıyor. Ayar vs. mi kapatmak gerekiyor biosdan voltaj vs. ayarlamak için.Hocam ona yakın anakarrtla 4.6ghz yapmıştım banada platinium çıkmıştı
Bende biosdan 4GHz 1,175Voltaj ayarlıyorum F10 yapıyorum ama windows açılmıyor. Tekrar artırıyorum öyle açılıyor. Ayar vs. mi kapatmak gerekiyor biosdan voltaj vs. ayarlamak için.
Yeterli mi, en kalitesiz vrmlere sahip b450 anakart ile overclock yapmak hmm, anlıyorum. Hayırlı işler.B450M-K yeterli.
Se 234 yeterli olaçaktır bençe.Bütçe: Max. 1000TRY
Arkadaşlar ryzen 5 3600 işlemcim platinum silikon çıktı. Overclock için soğutucu önerir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Plat olduğu için düşük voltajlarla 4.5 gibi hızlara ulaşabilir ve vrm'leri o kadar kötü değilYeterli mi, en kalitesiz vrmlere sahip b450 anakart ile overclock yapmak hmm, anlıyorum. Hayırlı işler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O anakartla overclock falan yapılmaz.
Yeterli mi, en kalitesiz vrmlere sahip b450 anakart ile overclock yapmak hmm, anlıyorum. Hayırlı işler.
O anakartla overclock falan yapılmaz.
Plat olduğu için düşük voltajlarla 4.5 gibi hızlara ulaşabilir ve vrm'leri o kadar kötü değil