GöksuA 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 201 Dahası Reaksiyon skoru 77 İsim Göksu Acar 26 Şubat 2022 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi güncelleme veya indirme yaptığımda %99 kalıp iptal oluyor youtube dan birkaç videoya baktım işe yaramadı verileri silme, play store güncel mi lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Başlıkta da belirttiğim gibi güncelleme veya indirme yaptığımda %99 kalıp iptal oluyor youtube dan birkaç videoya baktım işe yaramadı verileri silme, play store güncel mi lütfen yardımcı olabilirmisiniz
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 26 Şubat 2022 #2 Google'ın verilerini silmeyi denediniz mi? playstore değil Google'ın.
GöksuA 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 201 Dahası Reaksiyon skoru 77 İsim Göksu Acar 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DerratiX yazmış: Google'ın verilerini silmeyi denediniz mi? playstore değil Google'ın. Devamı için tıklayın... Hocam uygulama yöneticisinde sadece chrom vardı onu sildim işe yaramadı
DerratiX yazmış: Google'ın verilerini silmeyi denediniz mi? playstore değil Google'ın. Devamı için tıklayın... Hocam uygulama yöneticisinde sadece chrom vardı onu sildim işe yaramadı
eraychu 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 2,034 Dahası Reaksiyon skoru 958 Konum jotho İsim Eray İlgilendiği Kategoriler Pokémon 26 Şubat 2022 #4 hocam bende de benzer sorunlar çok oluyır ben önce google play hizmetlerinin verilerini siliyorum olmassa playstore un güncellemelerini kaldır diyorum
hocam bende de benzer sorunlar çok oluyır ben önce google play hizmetlerinin verilerini siliyorum olmassa playstore un güncellemelerini kaldır diyorum
GöksuA 80+ Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 201 Dahası Reaksiyon skoru 77 İsim Göksu Acar 26 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 eraychu yazmış: hocam bende de benzer sorunlar çok oluyır ben önce google play hizmetlerinin verilerini siliyorum olmassa playstore un güncellemelerini kaldır diyorum Devamı için tıklayın... Hâla aynı hocam bıktırdı beni bu
eraychu yazmış: hocam bende de benzer sorunlar çok oluyır ben önce google play hizmetlerinin verilerini siliyorum olmassa playstore un güncellemelerini kaldır diyorum Devamı için tıklayın... Hâla aynı hocam bıktırdı beni bu