PlayStation 2'ciler toplanın OYUN Önerisi ?

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,786
Geçmiş Günlerde tozlu rafdan çıkardığım Ps2 min çipli olduğunu öğrendim ve bu akşam itibarı ile 100 dvd sipariş ettim uygun bi fiyata

Baya bi oyun beğendim ama sizede sormak isterim sonsuza dek o dvd de kalıcak oyun çünkü

KESİN oynamalasın efsane bir oyundur hocam dediğiniz oyunlar varsa bekliyorum YADA

ÇOK KÖTÜ Bİ OYUN denemiştim ve zaman israfı listendeki şu şu oyun diye belirtirseniz sevinirim

memory card alınca FMCB atıcam muhtemelen o yüzzden tüm DVD leri doldurmayacağım.

IMG_20230123_204842.jpg

Ekran Görüntüsü (2).png

Ekran Görüntüsü (1).png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Antikacı abime sorayım bakalım.

God Of War'ın ilk oyunları.

Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Mükemmel oyun ancak 1. bayağı kötüydü doğru hatırlıyorsam

Ah ah zamanında ps2'yi sattıktan sonraki pişmanlığım aklıma geldi...
Jak and Daxter serisine bakabilirsin. Oynayalı yıllar oldu o zaman severdim fakat şu an sarar mı orasını bilemem.
Sonic seversen Riders ve Unleashed oyunlarını önerebilirim.
Prince of Persia'lar olabilir.

Ah ah zamanında ps2'yi sattıktan sonraki pişmanlığım aklıma geldi...
Jak and Daxter serisine bakabilirsin. Oynayalı yıllar oldu o zaman severdim fakat şu an sarar mı orasını bilemem.
Sonic seversen Riders ve Unleashed oyunlarını önerebilirim.
Prince of Persia'lar olabilir.
Prince of percia 3 oyununda ekledim hocam platform oyunlarına biraz önyargılıyım ama bakıcam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Mükemmel oyun ancak 1. bayağı kötüydü doğru hatırlıyorsam
Bakıyorum hocam

Abimle çok oynardık harika bir oyun. Ps2 slim vardı hala duruyor evde bir yerlerde. San andreas vardı bir de ama dvd üzerinde ve oyuna girişte kurtlar vadisi kastı vardı😂😂 Dvd arapça yazılıydı nerden bulmuşuz o zaman bilmiyorum. Memory card fln bilmediğimizden hep baştan başlardık oyunlara. Sırf o yüzden 2-3 gün açık tuttuğumuz olurdu

Red dead revolver oynamazsan beni bir daha etiketleme :D

Güzel beğendim hocam biraz özet geçebilirmisin amacı hakkında RPG türünde Ufak tefek boss fightı olan bir oyun sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,117
Üyeler
184,891
Son üye
Furkan Coşkun
Geri