PlayStation 2'ciler toplanın OYUN Önerisi ?

Eğer birisiyle birlikte CO-OP oynayacaksanız, kesinlikle Mortal Kombat Shaolin Monks'a göz atın.
MK gayet iyi hocam bencede en sevdiğim oyun şuan lık MK Armageddo ama bu oyunuda bı kaç kişi önerdi ekliyicem

Crash serisini de ekleyebilirsin,çocukluğumda neredeyse tüm seriyi PS2 ve PSP'de bitirmiştim Adventure dalında rakipsiz bana göre.Dövüş oyunları seviyorsan Tekken 4-5 kesin olmalı listede,yine çocukluğumun geçtiği oyunlardan biri.

Crash Bandicot oynayabilirsin.
Tekken 5
Arabalar
Spiderman serisi olabilir(sanırım 3 vardı bende güzeldi)

Yaw hiç kasmaya gerek yok aç GTA San Andreas keyfine bak 😎🤏

dostum max payne olmadan olmaz 2 oyunu da oynamadan görmeyim seni bir daha, ayrıca undercoverda gayet kaliteli oyun kesinlikle tavsiye ederim (most wanted ve underground2 deki mekaniklerin bire bir aynısı değil aklında bulunsun ama gayet iyi)

Spider-Man 2 eklidir diye düşünüyorum...
Çoktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum max payne olmadan olmaz 2 oyunu da oynamadan görmeyim seni bir daha, ayrıca undercoverda gayet kaliteli oyun kesinlikle tavsiye ederim (most wanted ve underground2 deki mekaniklerin bire bir aynısı değil aklında bulunsun ama gayet iyi)
Peki hocam hepsi ekli şuan sadece undercoverla carbon arasında kaldım 2 sinide mi ekliyeyim yoksa carbon kötü mü ?

Çoktan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam hepsi ekli şuan sadece undercoverla carbon arasında kaldım 2 sinide mi ekliyeyim yoksa carbon kötü mü ?
carbonu bende denemedim o da benim kanayan yaram ama undercover güzeldir tavsiye ederim

Geri