silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Gayet de alınır o fiyatlara.yine kazık alınmaz
Gayet de alınır o fiyatlara.yine kazık alınmaz
2. El al ucuza al bir yerden sonra sıkılacaksın ztnArkadaşlar 8 bin TL'ye PlayStation 3 sipariş ettim iptal etmeli miyim?
xbox one x veya 2. el series s alınır hatta ps4Gayet de alınır o fiyatlara.
Xbox ı sevmiyorum ayrıca 3500 tl ye ps4 bulursan haber etxbox one x veya 2. el series s alınır hatta ps4
Kardeşim 1 ay olmadı 25 fiziksel kutulu oyunlu ps4 slimi aldım o fiyata biraz araştırArkadaşlar 8 bin TL'ye PlayStation 3 sipariş ettim iptal etmeli miyim?
3500 değil ps4 felan bulursun fat 5000'e 8000 hakkında konuşursak o fiyata oyunlu alırın.Xbox ı sevmiyorum ayrıca 3500 TL ye ps4 bulursan haber et
Fat kasa alınır bir model değil. Ayrıca bahsettiğim konu 3500 e alinan ps3 e kazik demen. 8000 tl bir ps4 için şuan ideal fiyatlar(slim)3500 değil ps4 felan bulursun fat 5000'e 8000 hakkında konuşursak o fiyata oyunlu alırın.
PS3 gibi bir konsol için evet kazık, değmez. Sahibindene ufak bir göz gezdirdiğim de daha uyguna onlarca ilan varFat kasa alınır bir model değil. Ayrıca bahsettiğim konu 3500 e alinan ps3 e kazik demen. 8000 TL bir ps4 için şuan ideal fiyatlar(slim)
Fat kasalara bakmamışsindir diye dusunuyorum. Super slim ve slim kasalarda da 3500 den ucuza illaki vardır fakat elden almayı tercih ettiğim için cüzi bir miktarda artış oldu. Fakat yinede temiz bir konsol almayi tercih etseydim sahibindenden cebimden 3500 den fazlasi çikardi. Biraz daha araştirmani öneririm bu konulariPS3 gibi bir konsol için evet kazık, değmez. Sahibindene ufak bir göz gezdirdiğim de daha uyguna onlarca ilan var
Gel ben daha ucuza veriyorum 7250 TL kutuluArkadaşlar 8 bin TL'ye PlayStation 3 sipariş ettim iptal etmeli miyim?