1050 ti değil kanka ona eminimGTX 1050 TI
Biraz daha açık anlatsanız port vs anlamadımdaOyunlar PS özel tekrar portlandığı için, hangi ekran kartına yakın olduğunun bir önemi yok.
Şöyle açıklayayım o halde;Biraz daha açık anlatsanız port vs anlamadımda
vay be ne güzel evde ps4 üm var ama aim vs alamadığımdan oynamıyorum pc de ise kasmaktan oynamıyorum şansıma bakŞöyle açıklayayım o halde;
Örneğin PS ve PC'de aynı ekran kartı var. Ama o ekran kartı PC'de 30 FPS veriyor.
PS'de grafikler özel olarak portlandığı için 60 FPS alabiliyorsun.
Yani ikisi birbirine denk değil.
Alternatif olarak PS'ye klavye mouse bağlayabilirsin. Aparatları var.vay be ne güzel evde ps4 üm var ama aim vs alamadığımdan oynamıyorum PC de ise kasmaktan oynamıyorum şansıma bak
Belirledikleri tuştan başka tuşa atanamıyor tuşlar maalesef ya artık mecbur oynamicazAlternatif olarak PS'ye klavye mouse bağlayabilirsin. Aparatları var.
Konsollar ile bilgisayar bileşenleri karşılaştırmak başlı başlına saçma bi olay ve kesin cevabı yok, PS4 ün GTA V grafikleri GTX 1050 TI ile neredeyse aynı şeye denk geliyor. Ama son çıkan özel oyunlara bakacak olursak GTX 1060 dan bile güçlü PS 4.1050 ti değil kanka ona eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha açık anlatsanız port vs anlamadımda
Yani ps4 e geçme fikrim sırf pc de gt630 gibi nalet bi kart var. Sadece aim alamasam bile kasmadan oyun oynamak istiyorum ondan yaniKonsollar ile bilgisayar bileşenleri karşılaştırmak başlı başlına saçma bi olay ve kesin cevabı yok, PS4 ün GTA V grafikleri GTX 1050 TI ile neredeyse aynı şeye denk geliyor. Ama son çıkan özel oyunlara bakacak olursak GTX 1060 dan bile güçlü PS 4.
Hocam PS4ps5 bekle ve onu al derim.
lakin ps4 ekran kartin perfonmance 1030 ve 1050 gtx seviyede, o civarda geziniyor.
750 Tİ derim.PlayStation 4 Deki Grafik birimi hangi Nvidia Ekran kartına denk veya yakın?