Playstation 4 e laptop harddiski takılır mı?

Zozzi

80+
Reaksiyon skoru
81
Elimde kullanmadığımız laptop var. İçinde 500 gb harddisk var. Ben köye gidiceğim için oyun indirmem gerekiyor ve playstationda yer kalmadı. Ekstra olarak bu harddiski takabilir miyim? Takabiliyorsam harddiski sıfırlamam için ne yapmam gerek? Bir video var mı onun için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
Elimde kullanmadığımız laptop var. İçinde 500 gb harddisk var. Ben köye gidiceğim için oyun indirmem gerekiyor ve playstationda yer kalmadı. Ekstra olarak bu harddiski takabilir miyim? Takabiliyorsam harddiski sıfırlamam için ne yapmam gerek? Bir video var mı onun için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up
Bu tip bir ürün alırsan depolamayı taşınabilir yapabilirsin ;

2. Adım olarakta HDD'yi Ps4 için biçimlendirmen lazım bu video'da nasıl depolamayı ayarlıyabiliceğini görebilirsin Ps için.

Bu tip bir ürün alırsan depolamayı taşınabilir yapabilirsin ;

2. Adım olarakta HDD'yi Ps4 için biçimlendirmen lazım bu video'da nasıl depolamayı ayarlıyabiliceğini görebilirsin Ps için.

hocam b u videoyu yapsam yeterli olmuyor mu? Dediğiniz ürünü sipariş verdim 3 güne gelicek sanırsam.

hocam b u videoyu yapsam yeterli olmuyor mu? Dediğiniz ürünü sipariş verdim 3 güne gelicek sanırsam.
Ben ürünü örnek vermiştim konu açıp depolamanıza uygunmu bir öğrenin onun harici attığım videoda gibi depolamayı Ps4 için biçimlendirmeniz lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,391
Üyeler
188,928
Son üye
AliBeyRS
Geri