Neler Yeni

PlayStation 4 ikinci el alnır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Merhabalar 7000 liraya kadar çıkabilecek bütçem var parayı çok çar çur etmek istemiyorum ama uzun bir süredir hayalim ps almak. Sizce 2. el almak mantıklı mı ? Mantıklıysa alırken nelere dikkat etmem gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Merhabalar 7000 liraya kadar çıkabilecek bütçem var parayı çok çar çur etmek istemiyorum ama uzun bir süredir hayalim ps almak. Sizce 2. el almak mantıklı mı ? Mantıklıysa alırken nelere dikkat etmem gerekir
2.el almak mantıklı alıcaksan slim al parlak ile fat kasa çok eskidi cuh kodları falan oluyor onlara dikkat etmen lazım bi ara PlayStation alıp sattım herşeyini biliyordum şimdi unutmuşum PlayStation ile alakalı içeriklerin hepsini muzaffer başcivan kanalından bakabilirsin ben ordan öğrenmiştim herşeyi anlatıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Te
2.el almak mantıklı alıcaksan slim al parlak ile fat kasa çok eskidi cuh kodları falan oluyor onlara dikkat etmen lazım bi ara PlayStation alıp sattım herşeyini biliyordum şimdi unutmuşum PlayStation ile alakalı içeriklerin hepsini muzaffer başcivan kanalından bakabilirsin ben ordan öğrenmiştim herşeyi anlatıyor
Teşekkürler bende o kodlar önemli mi ne işe yarıyor acaba diye düşünüyordum bakacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Te

Teşekkürler bende o kodlar önemli mi ne işe yarıyor acaba diye düşünüyordum bakacağım
En önemli şeyler onlar sonra alırken vidalarına bak boyası çıkmışmı diye çıkmışsa içi açılmıştır

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Dostum bilmediğim için soruyorum 7000 tl sadece ps4 değilmi yanında oyun falanda oluyomu bu fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

sene 2023 oldu hocam bu zamanda ikinci el satılan her ürün %95 açılmıştır zaten. Açılmadıysa da uçak motoru sesine hazır olun 😁
Hocam ben 5 yıldır kullanıyorum ferah bir alanda ve ses falanda çıkarmıyo cihaz :D

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
Dostum bilmediğim için soruyorum 7000 TL sadece ps4 değilmi yanında oyun falanda oluyomu bu fiyata

Hocam ben 5 yıldır kullanıyorum ferah bir alanda ve ses falanda çıkarmıyo cihaz :D
Dostum herkes senin kadar özenli kullanmıyor makinesini , ne makineler gördüm toz içinde beni temizle diye bağıran 😁 hele hele fat kasalar daha da bi candan bağırır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Dostum herkes senin kadar özenli kullanmıyor makinesini , ne makineler gördüm toz içinde beni temizle diye bağıran 😁 hele hele fat kasalar daha da bi candan bağırır.
Oda zaten fat falan almayacak slim alacak 2.ek demek çöp demek değil bulur güzelini

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oda zaten fat falan almayacak slim alacak 2.ek demek çöp demek değil bulur güzelini
fat cuhu iyi olan bir model buldum suan onda karar veriyorum gibi ama bilmiyorum ya korkuyorum

Dostum bilmediğim için soruyorum 7000 TL sadece ps4 değilmi yanında oyun falanda oluyomu bu fiyata

oluyor 5200 falanda var da tek kol

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
fat cuhu iyi olan bir model buldum suan onda karar veriyorum gibi ama bilmiyorum ya korkuyorum

oluyor 5200 falanda var da tek kol
Kanka slim dne aşşa alma

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe
Kanka slim dne aşşa alma
kanka slimler de cok pahalı ya fat 1216-A buldum 1 tane bir de 1116-A diğerinin kronik problemi var mı bilmiyorum tek kol fiyat 5200 demiş çalısırken falan video istiyorum bakalım atacaklar mı

Kanka slim dne aşşa alma
kanka slim de aynı fiyata buldum ne diyorsun bu işe joyistick videosunu da istedim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
kanka slimler de cok pahalı ya fat 1216-A buldum 1 tane bir de 1116-A diğerinin kronik problemi var mı bilmiyorum tek kol fiyat 5200 demiş çalısırken falan video istiyorum bakalım atacaklar mı

kanka slim de aynı fiyata buldum ne diyorsun bu işe joyistick videosunu da istedim
Kanka bulduysan kaçırma herşeyini kontrol et al

Zamanında bende ps4 alıyodum adam hesapla birlikte veriyordu büssürü oyun vardı 500gb dı 2 kol 1550tl ydi ps3 takas girecektik adam ps3 ümü 500 e saydı ben 650 istiyordum babam izin vermedi almama 50 tl yüzü den adam en son 1050 yaptı babam düz 1000 yapmadan almam dedi. Adamda vermedi çok üzülmüştüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat Alatepe

Zamanında bende ps4 alıyodum adam hesapla birlikte veriyordu büssürü oyun vardı 500gb dı 2 kol 1550tl ydi ps3 takas girecektik adam ps3 ümü 500 e saydı ben 650 istiyordum babam izin vermedi almama 50 TL yüzü den adam en son 1050 yaptı babam düz 1000 yapmadan almam dedi. Adamda vermedi çok üzülmüştüm
Agaa bende ilkokuldan beri istiyordum şimdi çalıştım kazandım paramı kimse laf etmiyor gerçi babam aldıgımı duyunca paranı car cur ettin diyecekde sağlık olsun

Zamanında bende ps4 alıyodum adam hesapla birlikte veriyordu büssürü oyun vardı 500gb dı 2 kol 1550tl ydi ps3 takas girecektik adam ps3 ümü 500 e saydı ben 650 istiyordum babam izin vermedi almama 50 TL yüzü den adam en son 1050 yaptı babam düz 1000 yapmadan almam dedi. Adamda vermedi çok üzülmüştüm
port testini ve joyistick testini istedim port testi sağlam cıktı joyistick ve cihaz şeyi de sağlamsa alacağım inşallah. Yalnız hdmı kablosuz gelecek evde vardı benim rastgele bir hdmı kablosu sıkıntı olur mu ki o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom