PlayStation 4 kırdırmak mantıklı mı?

Online giremezsin,grafik kalitesi düşmez ne alaka o anlamadim,onun disinda mantikli ragnaroku bedavaya oynadim daha ne olsun

İkinci el PS4 pro alıp kırdırıp ragnarok oynamak istiyorum. Kandırılmamak için ne yapabilirim?

İkinci el PS4 pro alıp kırdırıp ragnarok oynamak istiyorum. Kandırılmamak için ne yapabilirim?
sadece sistem sürümüne bakman yeterli 9.00 altı ise sorunsuz kırıp oynayabilirsin

sadece sistem sürümüne bakman yeterli 9.00 altı ise sorunsuz kırıp oynayabilirsin

Aldıktan sonra otomatik güncelleme vs varsa 9.0’a otomatik ya da yanlışlıkla güncellenmemesi için ne yapmak gerekiyor?

Aldıktan sonra otomatik güncelleme vs varsa 9.0’a otomatik ya da yanlışlıkla güncellenmemesi için ne yapmak gerekiyor?
ayarlardan otomatik güncelleme indir ve kuru kapat eğer indirilenlerde hazırda inmiş varsa onu sil sonra dinlenme modu ayarlarından dinlenme modunda otomatik güncelleme yap ı kapat
birde exploit yaptığın sitede disable uptades var onuda yaparsan kendi kendine güncelleme riski 0 gibi bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9.00 ve altı diyecektim bu arada 9.00'dada kırılabiliyor yani

Ragnarok oynayamaz çünkü yeni çıkan oyunlar eski sürümlerle çalışmıyor. Kırdırmak da biraz değişik bir iş.

Kırmak için konsolu 1 sene kadar güncellememek gerek ve bu 1 senenin 8 ayı konsol güncel değil diyerek PSN ye ve YouTube gibi uygulamalara girdirmeyecek.

Bekleyip kırdın diyelim aynı sebepten yine PSN, online oyun, YouTube gibi şeyler çalışmayacak ve konsola yeni çıkan oyunları da oynayamayacaksın.

Ragnarok oynayamaz çünkü yeni çıkan oyunlar eski sürümlerle çalışmıyor. Kırdırmak da biraz değişik bir iş.

Kırmak için konsolu 1 sene kadar güncellememek gerek ve bu 1 senenin 8 ayı konsol güncel değil diyerek PSN ye ve YouTube gibi uygulamalara girdirmeyecek.

Bekleyip kırdın diyelim aynı sebepten yine PSN, online oyun, YouTube gibi şeyler çalışmayacak ve konsola yeni çıkan oyunları da oynayamayacaksın.
Ragnarok oynayamiyorsa ben nasil oynuyorum dostum?yeni oyunlari eski surume backport ediyorlar merak etme o oynayamama isi eskidendi.Hala inanmiyorsan video atayim aksam

Adamin hangi surumde olduğunu bilmiyoruz su kadar bekleyeceksin demek dogru degil ve yeni cikan oyunlarida oynayabiliyorsun.

Ragnarok oynayamiyorsa ben nasil oynuyorum dostum?yeni oyunlari eski surume backport ediyorlar merak etme o oynayamama isi eskidendi.Hala inanmiyorsan video atayim aksam

Adamin hangi surumde olduğunu bilmiyoruz su kadar bekleyeceksin demek dogru degil ve yeni cikan oyunlarida oynayabiliyorsun.
Öyle bir şey mi çıkmış bu korsan oyun işinde her şeyin bir yolunu buluyorlar valla 😀

Konsolu aktif olarak kullanıyorsa kırabileceği bir sürümde değildir, konsol bir süre sonra güncelle diye bildiğin zorluyor çünkü.

Öyle bir şey mi çıkmış bu korsan oyun işinde her şeyin bir yolunu buluyorlar valla 😀

Konsolu aktif olarak kullanıyorsa kırabileceği bir sürümde değildir, konsol bir süre sonra güncelle diye bildiğin zorluyor çünkü.
Mw2yi bile backport ettiklerini duyurdular yayinlanmasini bekliyoruz 😂

Konsolu kırık bir şekilde kullanmak çok şey kaçırtıyor PS kullanıcılarına PS Plus Deluxe çok iyi içerisin de çok iyi oyunlar var ve gelişmeye devam ediyor + her ay verdiği 3 oyun sizin oluyor Plus aldığınız sürece oyun oynayacağınız ayrı bir kütüphaneniz daha gelişiyor ayrıca en önemlisi her güncellemede konsolu optimize ediyor Sony yani yeni oyunların cihazda daha iyi performans da çalışması için eski sürümde kalanlar yeni oyunları daha sıkıntılı oynuyorlar bunu şu şekilde düşünebilirsiniz Nvidia ve AMD her yeni oyun çıktığında yeni grafik sürücüsü yayınlaması gibi şu an orijinal PS4 konsolları 10.01 sürümünü kullanıyorlar bu sürüm 21.09.2022 de çıktı 9.00 ise 15.09.2021 de çıktı aradaki sürüm farkı 1 yıl.
Hocam oyunlari sıkıntılı oynuyorlara katilmiyorum cunku guncelemeleride backport ediyorlar.

Hiç FPS drop oldu mu korsan oynadığınız bir oyunda sonuç da siz konsolu korsan kullanıyorsunuz daha iyi bilirsiniz o performans kısmını.
Hocam drop yasamadim hic(mat kasa) ama gow 2018de menudeki yazilar gozukmuyordu 25 30 tane korsan oyun denedim tek sorun yasadigim buydu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,563
Üyeler
191,883
Son üye
yazilimciabi
Geri