Neler Yeni

Playstation 4 pro xbox one S ile takas edilirmi?

Swixyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Xbox one s 2 gamepad+3.500tl veriyor ben Playstation 4 pro tek kol veriçeğim sizce yapılır mı?? Ne düşünüyorsunuz? Al sat yapıyorum xbox one s 2 kollu kaça gider?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üüüüüüüü

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yyyyyyyy

Uuuuuuu

Son düzenleme:
Xbox one s 2 gamepad+3.500tl veriyor ben Playstation 4 pro tek kol veriçeğim sizce yapılır mı?? Ne düşünüyorsunuz? Al sat yapıyorum xbox one s 2 kollu kaça gider?

Üüüüüüüü

Sahibinden sitesinde Xbox One S 500 GB Tek kol, 4 bin TL'den başlıyor. PS4 Pro, 7 bin TL'den. Ona göre karar ver.

Sahibinden sitesinde Xbox One S 500 GB Tek kol, 4 bin TL'den başlıyor. PS4 Pro, 7 bin TL'den. Ona göre karar ver.
Dediğin fiyattan olsa bile one s 2 kollu 5.5 eder üstüne 3.5 alsam 9K ediyor kasrlı ticaret diye düşünüyorum

Üstüne vereceği nakit ile tam denkleştirmiş bence takaslanır. Ben de PS4 Pro kullanıyorum hiç memnun değilim 4K OLED televizyonda kullanmama rağmen görüntü kalitesi bilgisayarda alıştığımın çok dışında

Üstüne vereceği nakit ile tam denkleştirmiş bence takaslanır. Ben de PS4 Pro kullanıyorum hiç memnun değilim 4K OLED televizyonda kullanmama rağmen görüntü kalitesi bilgisayarda alıştığımın çok dışında
60 FPS vermiyor değil mi 4K'da?

Göz kanatır o. Ekrana bakamazsın, bırak oynamayı...
Eşim oynuyor ben pek ilgilenmiyorum konsol tarafıyla, PS5'e yükseltmeyi düşünüyorum ama yükseltip ne yapıcam sanki boş gibi geliyor film dizi izlemek için kullanıyoruz

Üüüüüüüü
one x olsa evet ama one s ile one arasında fark yok sayılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,489
Üyeler
173,383
Son üye
aslanpencesi