Neler Yeni

PlayStation 4 slim ile monster takas edeceğim

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Benim playstation 4 slim satılmıyor sorun orda
Hocam satmayın o zaman ps4le gow Ragnarok bile oynarsınız ama bu pcyle 6yil önceki oyunları anca düşük ayarlarda oynarsınız zevk vermez

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Hocam satmayın o zaman ps4le gow Ragnarok bile oynarsınız ama bu pcyle 6yil önceki oyunları anca düşük ayarlarda oynarsınız zevk vermez
Ama ben bilgisayara alışık biriydim param playstation a yetti bunu aldım ama sarmadı bilgisayar kadar ne önerirsiniz

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Ben olsam satıp XSS alırım büyük ihtimal ps4 exclusive oyunlarını oynamışsındır
Xbox series s
Ama benim PC isteme sebebim oyunlara verecek param yok örneğin call of duty serilerini oynamak istiyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Ama benim PC isteme sebebim oyunlara verecek param yok örneğin call of duty serilerini oynamak istiyorum
Microsoft Activision firmasını satın aldı yani call of duty. Yakın zamanda onlar da Game Pass sistemine gelir. Bilgisayardan oynucaksan da para lazım yani.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Microsoft Activision firmasını satın aldı yani call of duty. Yakın zamanda onlar da Game Pass sistemine gelir. Bilgisayardan oynucaksan da para lazım yani.
Bazı sitelerde lazım değil 😅

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Bazı sitelerde lazım değil 😅
Korsan oyunu PC de de online oynayamazsin yani cod için alma alicaksan hikae istiyorum diyosan yeni oyunların 5saat hikayesi var (saçma sapan bir hikaye) online de oynayamazsin para vermezsen ayrıca sen o bilgisayarla yeni cod oyunlarını oynayabilicegini düşünme

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Korsan oyunu PC de de online oynayamazsin yani cod için alma alicaksan hikae istiyorum diyosan yeni oyunların 5saat hikayesi var (saçma sapan bir hikaye) online de oynayamazsin para vermezsen ayrıca sen o bilgisayarla yeni cod oyunlarını oynayabilicegini düşünme
Haklısın bir süre daha PlayStation 4 oyunlarının sömürüp Xbox series ya da bilgisayar alırım

Top Bottom