8 yıllık laptop PS4'ün önü daha açık onda oynayabileceğim oyun sayısı daha fazla. Sanırım cod warzone oynamak istiyorsun ama ondan bile verdiği fps düşükDediğiniz şeyleri yükseltmeyi yaparım alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye
orjinal ise alın 200 daha verin orjinalini alın ve bilgisayara güzelce bir temizlik yapın macundan fan temizliğine anakartına kadar sonra kullanabilirsiniz bence herhangi bir başka sorun var mı takas etmeden önce testler yapın ölü piksel testi yapın internete yazdığınızda çıkarFiyatı 400 civarı tulpar t7 V2.2
ekran kartı kaç gb bu aradaFiyatı 400 civarı tulpar t7 V2.2
4 müş tamamorjinal ise alın 200 daha verin orjinalini alın ve bilgisayara güzelce bir temizlik yapın macundan fan temizliğine anakartına kadar sonra kullanabilirsiniz bence herhangi bir başka sorun var mı takas etmeden önce testler yapın ölü piksel testi yapın internete yazdığınızda çıkar
ekran kartı kaç gb bu arada
8 yıllık laptop PS4'ün önü daha açık onda oynayabileceğim oyun sayısı daha fazla. Sanırım cod warzone oynamak istiyorsun ama ondan bile verdiği fps düşük
Yani takas yapılır mıorjinal ise alın 200 daha verin orjinalini alın ve bilgisayara güzelce bir temizlik yapın macundan fan temizliğine anakartına kadar sonra kullanabilirsiniz bence herhangi bir başka sorun var mı takas etmeden önce testler yapın ölü piksel testi yapın internete yazdığınızda çıkar
ekran kartı kaç gb bu arada
4 müş tamam
Attığı güzel ve iyi ise ps4 kabul ederse olur olmaz ise üzerinde biraz para derseniz belki olurHocam playstation 4 slim ile takas yapacağım o yüzden ha evet diyorsanız değişelim
Valla sanmıyorum direkt Talas sadece dedi fare de verecek alacam galiba ben laptopa alışığimAttığı güzel ve iyi ise ps4 kabul ederse olur olmaz ise üzerinde biraz para derseniz belki olur
Hocam bir hevesle yapmak istiyorsunuz ama sakın yapmayın.Valla sanmıyorum direkt Talas sadece dedi fare de verecek alacam galiba ben laptopa alışığim
Hocam piyasasına bakın en ucuza koyun ve eğer riske atmak istiyorsanız param güvendeyi de akitf edin.Benim playstation 4 slim satılmıyor sorun orda