Playstation 4 slim vs xbox one s

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,054
Benim için performans önemli. Hangisi daha iyi fps veriyorsa onu alacağım. Eğer Gürcistan sınırı açılırsa series s alacağım ama uzun bir zaman açmazlar. Halihazırda bir Gaming laptopum var, hangi konsolu öneirirsiniz? İkinci el de düşünebilirim, bütçem 3500 lira.

xbox öneririm ps4 te olmayıp xboxta olan oyunlar olduğu için ben xbox tercih ederdim

Benim için performans önemli. Hangisi daha iyi fps veriyorsa onu alacağım. Eğer Gürcistan sınırı açılırsa series s alacağım ama uzun bir zaman açmazlar. Halihazırda bir Gaming laptopum var, hangi konsolu öneirirsiniz? İkinci el de düşünebilirim, bütçem 3500 lira.
Eğer oyun bütçen varsa ve exclusive oyunları oynamak istiyorsan PS4, yoksa Gamepass'den dolayı Xbox.

Xbox One S tabii ki.

gaming laptopun varsa niye xbox almak istiyorsun git ps4 al exclusive oyunları oyna keyfine bak ps4 oyunları pahalı değil bir oyunu al bitir sat takas yap üstüne yeni bir oyun alırsın zaten bir oyunu bitirmek uzun zaman alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pcsi olan bir insan gidip de xbox almaz xbox a çıkan oyunlar zaten pc ye de geliyor

gaming laptopun varsa niye xbox almak istiyorsun git ps4 al exclusive oyunları oyna keyfine bak ps4 oyunları pahalı değil bir oyunu al bitir sat takas yap üstüne yeni bir oyun alırsın zaten bir oyunu bitirmek uzun zaman alır

pcsi olan bir insan gidip de xbox almaz xbox a çıkan oyunlar zaten pc ye de geliyor

Peki Gürcistan sınırı açılırsa oradan series s mi almalıyım yoksa ps4 pro mu? Normalde bende xbox almak istemiyorum ama şu anda en güçlü konsollardan ve en yeni konsollardan biri olduğu için aklımı çeliyor. Eğer sınırlar açılmazsa dediğiniz gibi ps4 slim alırım.

Peki Gürcistan sınırı açılırsa oradan series s mi almalıyım yoksa ps4 pro mu? Normalde bende xbox almak istemiyorum ama şu anda en güçlü konsollardan ve en yeni konsollardan biri olduğu için aklımı çeliyor. Eğer sınırlar açılmazsa dediğiniz gibi ps4 slim alırım.
Series S tabii ki. Yeni nesil şansın varken eski nesil alma.

ps5 al xbox one s güçlü değil ki series x one s den daha güçlü

ps5 al xbox one s güçlü değil ki series x one s den daha güçlü

PS5 4500 lira batumda. Gerçi orada bildiğim bir mağaza var ikinci el ps5 alabilirim Gürcistanda. Teşekkürler 👍

açılırsa arabayla mı yoksa otobüsle mi gidecen fiyatlar kaç para

fiyatlar uygunsa bende gidip alayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,163
Üyeler
187,943
Son üye
EmoCukNotFound