Bi değişik hissedersin ama alisirsinArkadaşlar ben playstation 4 ten xboxa one geçmeyi düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? 4 yıldır ps4 oynarım xbox ta zorluk çekermiyim koldan ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
xbox one s
zorluk çekmezsin. one arayüzüne alışırken zorlanabilirsin. bana biraz karışık gelmişti ps4ten sonra.Arkadaşlar ben playstation 4 ten xboxa one geçmeyi düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? 4 yıldır ps4 oynarım xbox ta zorluk çekermiyim koldan ?
xbox one s
Xbox one s eski değil bu arada 4K oyun oynatioYeni nesil Xbox olan Xbox Series S olsaydı belki düşünülebilirdi, eski nesil Xbox ile PS4'ü neden takas edeceksiniz?
ps4 oyunlar pahalı maddi durumum el vermiyor ve forza gears gibi oyunlara bayıldımYeni nesil Xbox olan Xbox Series S olsaydı belki düşünülebilirdi, eski nesil Xbox ile PS4'ü neden takas edeceksiniz?
bence gram pişman olmazsın hemde eğer geçersen gamepass ultimate al direk her türlü oyunu free oynayabiliryorsun forza horizon 4 GTA 5 miss gibi fakat sana ilk ay 5tl olurArkadaşlar ben playstation 4 ten xboxa one geçmeyi düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? 4 yıldır ps4 oynarım xbox ta zorluk çekermiyim koldan ?
xbox one s
gamepass ultimate te rdr 2 varmı kiiiibence gram pişman olmazsın hemde eğer geçersen gamepass ultimate al direk her türlü oyunu free oynayabiliryorsun forza horizon 4 GTA 5 RDR2 miss gibi fakat sana ilk ay 5tl olur
Gamepass'de alarak mis gibi kullanın hocam.ps4 oyunlar pahalı maddi durumum el vermiyor ve forza gears gibi oyunlara bayıldım
Rdr 2 online var sadecegamepass ultimate te rdr 2 varmı kiiii
yokgamepass ultimate te rdr 2 varmı kiiii
Gamepass'de RDR 2 yok.bence gram pişman olmazsın hemde eğer geçersen gamepass ultimate al direk her türlü oyunu free oynayabiliryorsun forza horizon 4 GTA 5 RDR2 miss gibi fakat sana ilk ay 5tl olur