Playstation 4 Xbox One S İle Takaslanırmı?

utkukolay

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar ben playstation 4 ten xboxa one geçmeyi düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? 4 yıldır ps4 oynarım xbox ta zorluk çekermiyim koldan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

xbox one s

Yeni nesil Xbox olan Xbox Series S olsaydı belki düşünülebilirdi, eski nesil Xbox ile PS4'ü neden takas edeceksiniz?

Arkadaşlar ben playstation 4 ten xboxa one geçmeyi düşünüyorum sizce pişman olurmuyum? 4 yıldır ps4 oynarım xbox ta zorluk çekermiyim koldan ?

xbox one s
Bi değişik hissedersin ama alisirsin

xbox one s
zorluk çekmezsin. one arayüzüne alışırken zorlanabilirsin. bana biraz karışık gelmişti ps4ten sonra.

Yeni nesil Xbox olan Xbox Series S olsaydı belki düşünülebilirdi, eski nesil Xbox ile PS4'ü neden takas edeceksiniz?
Xbox one s eski değil bu arada 4K oyun oynatio

ps4 oyunlar pahalı maddi durumum el vermiyor ve forza gears gibi oyunlara bayıldım

hem ps4 te bende uçak motoru gibi ses çıkıyor xbox one s te varmıdır öyle

xbox one s
bence gram pişman olmazsın hemde eğer geçersen gamepass ultimate al direk her türlü oyunu free oynayabiliryorsun forza horizon 4 GTA 5 miss gibi fakat sana ilk ay 5tl olur

evet yokmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,497
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri