PlayStation 4'ten bu bilgisayara geçilir mi

Kesinlikle geçilmez.

Kesinlikle geçilmez.
Hocam bilgisayarlardan anlamıyorum neye bakmam lazım nasıl bakmam lazım bilmiyorum yani en basitinden wifi var mı bu bilgisayarda onu bile bilmiyorum nasıl anlayabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PlayStation 4 var bu bilgisayar geçilir mi
Bir de şunu söylemeyi unuttum PlayStation 4 oyunlarını bitirdim neredeyse tamamını

Hocam bilgisayarlardan anlamıyorum neye bakmam lazım nasıl bakmam lazım bilmiyorum yani en basitinden wifi var mı bu bilgisayarda onu bile bilmiyorum nasıl anlayabilirim
Hocam bilgisayarda wi-fi anakart üzerinde olur. İnternetten anakart modelini aratarak wi-fi var mı bakabilirsiniz ancak Turbox markası rgb ile anlamayan insanlara kötü donanımlar satıyor. Linkteki ürün güncel oyunların hiç birini açmaz.

Hocam bilgisayarda wi-fi anakart üzerinde olur. İnternetten anakart modelini aratarak wi-fi var mı bakabilirsiniz ancak Turbox markası rgb ile anlamayan insanlara kötü donanımlar satıyor. Linkteki ürün güncel oyunların hiç birini açmaz.
6 8 civarı bilgisayar önerebilir misiniz ama full sistem monitör filan dahil

6 8 civarı bilgisayar önerebilir misiniz ama full sistem monitör filan dahil
8'e sıfır olarak monitör dahil zor hocam. İkinci el 6 civarı kasa bulmaya çalışın. Direkt bütçe ile konu açarsanız arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.

PlayStation 4 var bu bilgisayar geçilir mi
geçilmez.
ve 8k ya 0 olarak monitör falan dahil sistem bulma çok zor bulsan bile oyunlarda iyi fps vermez
2. ele yönel

Geri