imemircan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 489
- İsim
- Emir can Bozan
- İlgilendiği Kategoriler
- Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, şimdi konuya değinmek gerekirse neden PS4'ümü satmayı düşünüyorum ? Çünkü bildiğiniz gibi oyunlara zamlar geldi PS PLUS aboneliği vs. Peki PS4'ü satıp ne yapacağım tabii ki de bilgisayar almak için. 5000-6000 TL arası bir sistem olacak. Ve açıkçası 10 yıldır PlayStation oynayan ben PlayStation 5 fiyatını görünce birazcık korktuğumu söyleyebilirim. Yani kısacası : PS4 deki pahalı fiyatlardan sıkılıp her ay online oynamak için para yatırmak zorunda bırakan Playstation'u bırakıp bilgisayar'a geçmem mantıklı bir hareket olur mu ? (Ayrıca eğitim için biraz lazım olduğu da denilebilir.).
Cevaplarını bekliyorum.
Cevaplarını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemek isterim ki sahip olduğum tüm özel oyunlar hepsi bilgisayara gelmiş durumdadır ve bu yüzden özel oyun sıkıntım yok.Selamlar, şimdi konuya değinmek gerekirse neden PS4'ümü satmayı düşünüyorum ? Çünkü bildiğiniz gibi oyunlara zamlar geldi PS PLUS aboneliği vs. Peki PS4'ü satıp ne yapacağım tabii ki de bilgisayar almak için. 5000-6000 TL arası bir sistem olacak. Ve açıkçası 10 yıldır PlayStation oynayan ben PlayStation 5 fiyatını görünce birazcık korktuğumu söyleyebilirim. Yani kısacası : PS4 deki pahalı fiyatlardan sıkılıp her ay online oynamak için para yatırmak zorunda bırakan Playstation'u bırakıp bilgisayar'a geçmem mantıklı bir hareket olur mu ? (Ayrıca eğitim için biraz lazım olduğu da denilebilir.).
Cevaplarını bekliyorum.