durumu iyi fat kasası olan modeli var 1tb hdd eklemiştim üstüne ve temizlettirdim yakın bir zamanda ve stabil yaniDurumu nasıl? kozmetiği yürüyeni? Çalışmayan aksamı var mı?
knkam 1.5k ya verirsen alayım yabancıya gitmesin.durumu iyi fat kasası olan modeli var 1tb HDD eklemiştim üstüne ve temizlettirdim yakın bir zamanda ve stabil yani
Pc daha mantıklı olur hem montaj yapar hemde oyun oynarsın .Bence geçmelisin hem bir özgürlük geliyor bende eski ps4 kulanıcısıyım PC aldığımdan beri 1 2 defa anca açtım hem PC de istediğin herşeyi yapabilirsin özgürlükten kastım o
Satarsan güzel olur o fiyata güzel sistemler var ama bekle ps5 almak isteyebler şimdi ps4 bakıyor biraz daha artsın fiyatları sonra satSelamlar, şimdi konuya değinmek gerekirse neden PS4'ümü satmayı düşünüyorum ? Çünkü bildiğiniz gibi oyunlara zamlar geldi PS PLUS aboneliği vs. Peki PS4'ü satıp ne yapacağım tabii ki de bilgisayar almak için. 5000-6000 TL arası bir sistem olacak. Ve açıkçası 10 yıldır PlayStation oynayan ben PlayStation 5 fiyatını görünce birazcık korktuğumu söyleyebilirim. Yani kısacası : PS4 deki pahalı fiyatlardan sıkılıp her ay online oynamak için para yatırmak zorunda bırakan Playstation'u bırakıp bilgisayar'a geçmem mantıklı bir hareket olur mu ? (Ayrıca eğitim için biraz lazım olduğu da denilebilir.).
Cevaplarını bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemek isterim ki sahip olduğum tüm özel oyunlar hepsi bilgisayara gelmiş durumdadır ve bu yüzden özel oyun sıkıntım yok.
Sat sat satSelamlar, şimdi konuya değinmek gerekirse neden PS4'ümü satmayı düşünüyorum ? Çünkü bildiğiniz gibi oyunlara zamlar geldi PS PLUS aboneliği vs. Peki PS4'ü satıp ne yapacağım tabii ki de bilgisayar almak için. 5000-6000 TL arası bir sistem olacak. Ve açıkçası 10 yıldır PlayStation oynayan ben PlayStation 5 fiyatını görünce birazcık korktuğumu söyleyebilirim. Yani kısacası : PS4 deki pahalı fiyatlardan sıkılıp her ay online oynamak için para yatırmak zorunda bırakan Playstation'u bırakıp bilgisayar'a geçmem mantıklı bir hareket olur mu ? (Ayrıca eğitim için biraz lazım olduğu da denilebilir.).
Cevaplarını bekliyorum.
Eklemek isterim ki sahip olduğum tüm özel oyunlar hepsi bilgisayara gelmiş durumdadır ve bu yüzden özel oyun sıkıntım yok.
1.5K veremem hesap ve oyunlar dahil iki tane de kol 1tb de hdd 500gb olanlar 2.5k dan başlıyorknkam 1.5k ya verirsen alayım yabancıya gitmesin.
Tam tersi düşmez mi ?Satarsan güzel olur o fiyata güzel sistemler var ama bekle ps5 almak isteyebler şimdi ps4 bakıyor biraz daha artsın fiyatları sonra sat
Ps5 i alacak kişi çok az türkiyenin durumu malüm o yüzden ps5 bekleyen konsolu olmayanlar ps4 alabilirler1.5K veremem hesap ve oyunlar dahil iki tane de kol 1tb de HDD 500gb olanlar 2.5k dan başlıyor
Tam tersi düşmez mi ?
anladım yani daha pahalıya satılabilirPs5 i alacak kişi çok az türkiyenin durumu malüm o yüzden ps5 bekleyen konsolu olmayanlar ps4 alabilirler