AMD_islemci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 111
Hangi mağazadan alayım
YunanistanHangi mağazadan alayım
EvetKesin konsol alıyor musun bu sefer?
PlayStation 5 i nerden alayım n11 de bunu buldumKesin konsol alıyor musun bu sefer?
Bende bu hafta alıcam bunu burdan al sıkıntı olmaz herhaldePlayStation 5 i nerden alayım n11 de bunu buldum
n11'den Sony Playstation 5 Slim Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İstanbulda satan yerler varmi güvenilir
Burası kurumsal bir konsol mağazası zaten. Sıkıntı olmaz.PlayStation 5 i nerden alayım n11 de bunu buldum
n11'den Sony Playstation 5 Slim Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Standart Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İstanbulda satan yerler varmi güvenilir
Ok Slim model CD li alacağımBurası kurumsal bir konsol mağazası zaten. Sıkıntı olmaz.
Sahibinden üzerinden aldım sattım sıkıntı yaşamadım açılmamış istersen bir bakOk Slim model CD li alacağım
Isınma ses sorunu varmıSahibinden üzerinden aldım sattım sıkıntı yaşamadım açılmamış istersen bir bak
Slim miIsınma ses sorunu varmı
Isınma ses sorunu varmı
Evet neden sattınız?Slim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınma ses sorunu yoktu
Acil paraya ihtiyacım vardıEvet neden sattınız?