Lunchx
80+ Silver
Dahası
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
Valla knk bende pc yi satmayı düşünüyorum oyun oynayacak pek vaktim yok ps5 daha kullanışlı uygun bulursam bende almayı düşünüyorum alınır bence siz ikinci el mi sıfır mı alıcaksınızMerhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
Ben sifir almayi dusunuyorum alir isem bir ara Ps4 pro almistim sonra geri satmistim.Valla knk bende pc yi satmayı düşünüyorum oyun oynayacak pek vaktim yok ps5 daha kullanışlı uygun bulursam bende almayı düşünüyorum alınır bence siz ikinci el mi sıfır mı alıcaksınız
Hmm bence alınır pc ye göre çok rahat oyun açısından eğer fps oynamayacaksanızBen sifir almayi dusunuyorum alir isem bir ara Ps4 pro almistim sonra geri satmistim.
xbox series s alabilirsin konsolda oyun oynamak istiyorsan daha uyguna gelirMerhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
Nerden aldın aga o kadar ucuzgeçen aldım sıfır 9800 TL
link atabilir misingeçen aldım sıfır 9800 TL
Oynamadıysan kesinlikle oyna büyük bir eksiklik benceDiyorum bende alip bir god of war falan bitireyim.
Evet hocam Xbox alicaktim fakat direksiyon setup um mevcut suan ve sadece Playstation da calisiyor belki Ps oyunlarinda araba oyunu falan bulurum diyorum ama bilmiyorum ya, ve ps ye ayricalikli özel younlarda var diye biliyorum.xbox series s alabilirsin konsolda oyun oynamak istiyorsan daha uyguna gelir
Normalde bilgisayarda oynuyacaktim fakat malum steam fiyatlari :/Oynamadıysan kesinlikle oyna büyük bir eksiklik bence
ps plus koleksiyonu kaldırılıyor diye bir haber görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise oyun almanda ayrıca sıkıntı olabilir çünkü gow last of us gibi seriler ps plus koleksiyonu içindeydi ps özel oyunlarıda pc ye yeni gelmeye başladı 2023 yılında çıkan ve çıkacak oyunlar 2026 gibi gelir pc ye büyük ihtimalleEvet hocam Xbox alicaktim fakat direksiyon setup um mevcut suan ve sadece Playstation da calisiyor belki Ps oyunlarinda araba oyunu falan bulurum diyorum ama bilmiyorum ya, ve ps ye ayricalikli özel younlarda var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde bilgisayarda oynuyacaktim fakat malum steam fiyatlari :/
Hm hocam sanmam ya bence öyle bir hata yapmazlar, evet bakalım biraz para biriktirdikten sonra tam karar vereceğimps plus koleksiyonu kaldırılıyor diye bir haber görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise oyun almanda ayrıca sıkıntı olabilir çünkü gow last of us gibi seriler ps plus koleksiyonu içindeydi ps özel oyunlarıda pc ye yeni gelmeye başladı 2023 yılında çıkan ve çıkacak oyunlar 2026 gibi gelir pc ye büyük ihtimalle