Neler Yeni

Playstation 5 Alinir Mi ? ( Cözuldu )

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
Valla knk bende pc yi satmayı düşünüyorum oyun oynayacak pek vaktim yok ps5 daha kullanışlı uygun bulursam bende almayı düşünüyorum alınır bence siz ikinci el mi sıfır mı alıcaksınız

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla knk bende pc yi satmayı düşünüyorum oyun oynayacak pek vaktim yok ps5 daha kullanışlı uygun bulursam bende almayı düşünüyorum alınır bence siz ikinci el mi sıfır mı alıcaksınız
Ben sifir almayi dusunuyorum alir isem bir ara Ps4 pro almistim sonra geri satmistim.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
xbox series s alabilirsin konsolda oyun oynamak istiyorsan daha uyguna gelir
Evet hocam Xbox alicaktim fakat direksiyon setup um mevcut suan ve sadece Playstation da calisiyor belki Ps oyunlarinda araba oyunu falan bulurum diyorum ama bilmiyorum ya, ve ps ye ayricalikli özel younlarda var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynamadıysan kesinlikle oyna büyük bir eksiklik bence
Normalde bilgisayarda oynuyacaktim fakat malum steam fiyatlari :/

Evet hocam Xbox alicaktim fakat direksiyon setup um mevcut suan ve sadece Playstation da calisiyor belki Ps oyunlarinda araba oyunu falan bulurum diyorum ama bilmiyorum ya, ve ps ye ayricalikli özel younlarda var diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde bilgisayarda oynuyacaktim fakat malum steam fiyatlari :/
ps plus koleksiyonu kaldırılıyor diye bir haber görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise oyun almanda ayrıca sıkıntı olabilir çünkü gow last of us gibi seriler ps plus koleksiyonu içindeydi ps özel oyunlarıda pc ye yeni gelmeye başladı 2023 yılında çıkan ve çıkacak oyunlar 2026 gibi gelir pc ye büyük ihtimalle

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
ps plus koleksiyonu kaldırılıyor diye bir haber görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğru ise oyun almanda ayrıca sıkıntı olabilir çünkü gow last of us gibi seriler ps plus koleksiyonu içindeydi ps özel oyunlarıda pc ye yeni gelmeye başladı 2023 yılında çıkan ve çıkacak oyunlar 2026 gibi gelir pc ye büyük ihtimalle
Hm hocam sanmam ya bence öyle bir hata yapmazlar, evet bakalım biraz para biriktirdikten sonra tam karar vereceğim

Top Bottom