Neler Yeni

Playstation 5 alınır mı? Fikirlerinizi Bekliyorum

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
Merhabalar 4060 + ryzen 5 7500f bir sisteme sahibim birkaçgündür Aklıma çok takıldı bu konu . Bilgisayarda zamanımı çok fazla Geçiriyorum Ve Bu Çok canımı sıkıyor Bırakamıyorumda Bir türlü bende bu yüzden bilgisayarımı Satıp Ps5 Almaya karar verdim Hem birazdaha Pc ortamından uzaklaşırım Hemde Rahat bir şekilde İstediğim oyunları Oynarım Oyun Fiyatları pek sıkıntı değil İndirime girdiğinde oyunları alabilirim ztn ps+ aboneliği alacağım. Sizce ne yapmalıyım pc Satarsam sonradan pişman olurmuyum ?
Bilgisayarı şuanlık sadece Oyun için kullanıyorum yaptığım başka hiçbirşey yok

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
battal üstündağ
oyuna paran yetecekse pişman olmazsın bence

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyuna paran yetecekse pişman olmazsın bence
Hocam dediğim gibi İndirim kovalarım vede ps+ alırım İyi olacağını Düşünüyorum teşekkürler fikriniz için

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam dediğim gibi İndirim kovalarım vede ps+ alırım İyi olacağını Düşünüyorum teşekkürler fikriniz için

Bilgisayarda hiç işi olmayacağına emin misin? Yani gündelik kullanım için bilgisayara ihtiyacın olmayacak mı?

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarda hiç işi olmayacağına emin misin? Yani gündelik kullanım için bilgisayara ihtiyacın olmayacak mı?
Dediğim gibi hocam gğndelik olarak yaptığım Bir iş Yok Hep oyun fln ve sıkıldım sınava Çalışmam gerekiyor Herzmn bilgisayardayım 😂 Çok geç bile kaldım sınav için

Top Bottom