Neler Yeni

PlayStation 5 Bluetooth'u Masamda ve Çevresinde Parazit Yapıyor

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
Merhaba arkadaşlar, geçen gün DualSense kolumda bir bağlantı problemi keşfettim. DualSense sadece PlayStation 5'e bağlıyken (PC'de olmuyor) ve benim masamdayken kol kendi kendine bağlantısı yavaşlıyor sanki 15 metre uzaktaymışım gibi davranıyor. Kardeşimin odasında denedim bu sorun olmadı, şimdi de masayı söküp şu şekilde tekrardan kurdum yine bir sorun olmadı. Sizce sorun ne olabilir? Masa demir ve suntadan yapılmış, parazit yapacak bir şey bulamadım. Altındaki halıyı da kaldırdım sizce neyden olabilir?

Aykut D.

80+ Gold
Ps5 kullanmadım ama cihazda wifi bulunuyorsa internete wifi üzerinden bağlı olduğu yada hatayı farklı wifi cihazlarinin olduğu odada bulunuyorken yapıyorsa sinyal çakışması yaşanıyordur. İnterneti kablolu bağlantı yapın cihaza .

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu şekilde sehpada bir sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps5 kullanmadım ama cihaz internete wifi üzerinden bağlı olduğu yada hatayı farklı wifi cihazlarinin olduğu odada bulunuyorken yapıyorsa sinyal çakışması yaşanıyordur. Kablolu bağlantı yapın cihaza .
Hocam cihaz kablolu bağlı hatta modemi kapatıp, evdeki bütün telefon, akıllı saat ne kadar elektrikli alet varsa kapatıp da denedim. Yine kendi masamın üstünde parazit yaptı.

Ekler

• 20241227_114457.jpg
    20241227_114457.jpg
    1.5 MB · Hit: 12

Aykut D.

80+ Gold
Bulunduğun binada aşırı wifi sinyal karışıklığı yada elektriksel sorunlarda yapabilir. Bence garantiye verin bende pek emin olamadım neyden kaynaklanır.

Ne kadar alakalı emin değilim ama geçmişte üst katta yaşayan arkadaşımın bilgisayarı asansör motorundan etkileniyordu üst katta asansör motoruna yakın oturuyorsanda yaşanabilir .

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğun binada aşırı wifi sinyal karışıklığı yada elektriksel sorunlarda yapabilir. Bence garantiye verin bende pek emin olamadım neyden kaynaklanır.

Ne kadar alakalı emin değilim ama geçmişte üst katta yaşayan arkadaşımın bilgisayarı asansör motorundan etkileniyordu üst katta asansör motoruna yakın oturuyorsanda yaşanabilir .
Hocam müstakil ev.

Aykut D.

80+ Gold
Garanti yoluna gidin bencesi çok sebebi var bu durumun

Top Bottom