𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Anladım iptal olma olasılığı yüksek genelde hep böyle oluyor çünkü19k civarı
Anladım iptal olma olasılığı yüksek genelde hep böyle oluyor çünkü19k civarı
Sakın gönderme arayan numara dolandırıcı.Mağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
İyi yapmışsınSatın alım yaptım n11 den arıyoruz diye aradılar ürünü kredi kartıyla satamıyorlarmış iptal edip havale yapmamız gerekiyormuş felan vs. Saolun kendi dolandırıcım var dedim
Az önce beni de aradı aynı kişi çocuğun teki sesi zaten çok komiktiSatın alım yaptım n11 den arıyoruz diye aradılar ürünü kredi kartıyla satamıyorlarmış iptal edip havale yapmamız gerekiyormuş felan vs. Saolun kendi dolandırıcım var dedim
Aynı şekil benimde aradılar. Bende bizim kendi dolandırıcımız var kardes sağol dedim. Ağzını bozup küfür etmeye başladı itMağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Ben siparişi iptal ettim direkt konuşmadan sonra bu neymiş arkadaş adamlar neyin peşinde yaAynı şekil benimde aradılar. Bende bizim kendi dolandırıcımız var kardes sağol dedim. Ağzını bozup küfür etmeye başladı it
Sende sallasaydın iki tane rahatlardın. Stres atmak için söveydin.Aynı şekil benimde aradılar. Bende bizim kendi dolandırıcımız var kardes sağol dedim. Ağzını bozup küfür etmeye başladı it
Gerekli numarayı ekran görüntüsü alarakMağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
IBAN vs duruyorsa atarmisin bana isim var kendisi ile hatta ekran görüntüsü atın konuşmanın ben ugrasicam biraz onunlaMala uatar gibi dinledim IBAN vs attı küfür ettim kapattım sonra mesaj yazdı hesabınız kalıcı kapanacak diye ahahahaha