Neler Yeni

Playstation 5 Digital 1 TB 12.500₺, Philips EP5543/80 Espresso Makinesi 12.500₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Mağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Sakın ha gönderme dolandırılırsın kardeşim

alperener

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alperen
Gerekli numarayı ekran görüntüsü alarak

[email protected]'a mail atın hocam gerekli işlemler yetkili kişiler tarafından hızlı şekilde yapılsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

IBAN vs duruyorsa atarmisin bana isim var kendisi ile hatta ekran görüntüsü atın konuşmanın ben ugrasicam biraz onunla 😉
Ben gerekeni başvuruları yaptım ss i özelden atıyorum sana .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada n11 ile de şikayet talebi oluşturdum canlı destekten kvkk olayı vs dedim ahahaha bakalım geri arayacaklarmis

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
mübarekler bu ürün zaten yurt dışından alınca 12-13 bin tl civarına geliyor bu kadar ihtiyacınız varsa açın bir konu illa aranızdan çıkan olur 500 1k komisyon verirsiniz halleder

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Ahmet Kocar
Sakın bu tongaya düşmeyin satıcıların ibanlarına para falan atmayın. Paranız şuan n11 havuzunda oradan iade gelir ama bu heriflerin ibanına atarsanız soğuk su içersiniz. N11'in bu tuzak satıcılara karşı daha dikkatli olması lazım yazık insanlara. Şimdiya kadar kaç kişiyi ağlarına düşürmüşlerdir Allah bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail Aktuğ
Mağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Ooo hemen göndermek lazim o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Cem
Dolandırılmak istiyorsanız 2 ürün ps5 ve kahve makinası. Mesela asla başka bişey kullanmazlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom