Gelir ama ps5 olmayacaktır gelen benceGelir mi dersiniz?
Gelir ama ps5 olmayacaktır gelen benceGelir mi dersiniz?
Gereksiz riske girme günün sonunda sadece para iadeni alırsın oda uzun sürer dolandırıcı satıcı zatenVerilir mi sipariş? Yani n11 yardımcı olur mu?
Sakın ha gönderme dolandırılırsın kardeşimMağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
Ben gerekeni başvuruları yaptım ss i özelden atıyorum sana .Gerekli numarayı ekran görüntüsü alarak
[email protected]'a mail atın hocam gerekli işlemler yetkili kişiler tarafından hızlı şekilde yapılsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
IBAN vs duruyorsa atarmisin bana isim var kendisi ile hatta ekran görüntüsü atın konuşmanın ben ugrasicam biraz onunla
senden alınır demeni istiyorlar, alınır deyip geçeceksin Alın beyler kaçırmayın daha sıcağını bulamazsınızKonudaki cevapları okumayıp, hala gelir mi diye soran var çok enteresan milletiz yav. Zorla kaşınıyorlar.
Ooo hemen göndermek lazim o zamanMağaza hacklenmiş arkadaşlar. Beni N11 destek diye bir numaradan biri aradı bir telefon numarası ile diyor ki aynı ürünü 98 kişi satın almış ve kartlardaki para açığa alınmış tarzı bir şey dedi. Siparişi iptal etmemi ve havale ile para göndermemi istediler.
12-13 e falan gelmiyor hocammübarekler bu ürün zaten yurt dışından alınca 12-13 bin tl civarına geliyor bu kadar ihtiyacınız varsa açın bir konu illa aranızdan çıkan olur 500 1k komisyon verirsiniz halleder