Neler Yeni

Playstation 5 Digital mi? Xbox Series S mi?

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
yani işte kendim arada kaldığım için başkalarınında düşüncelerini almak istedim xss de ileride sıkıntı çıkarır mı diye
Çok kısa süreli bir konsol olmayacaktır ama oyunlar için bütçeniz var ise PS 5 ömür açısından daha uzun olacaktır.
Game Pass gibi bir sistem sizin için şart mıdır?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Başlıkta yazdığım gibi Playstation 5 Digital mi? Xbox Series S mi? Almayadan alacağım ilk defa konsolum olacak şuan 1080p de oyunları oynaynayacağım 100hz'lik bir televizyonda ileride 4k olurmu bilemem Playstation Digital 336Euro ya gelecek vergi indiriminden falan dolayı Xbox Series S kaç euro bilmiyorum indirimle falan oyun oynatabilecek bir bilgisayarım yok. Şuan 330 euro param var biriktiriyorum daha.
Hocam birisi 4k hedefliyor birisi 1080p ortalama. Yani karşılaştırmak saçma. Playstation oyunlarına paran yeterse ps5 olabilir olmaz ise series x de olabilir. Gamepass ile tam bir canavar.

Sami Järvi

80+ Silver
xbox fanıyım hatta series s im bile var kesinlikle series s derim bu zamanda ama bütçe bolsa ve oyun alacak paran varsa kesinlikle PS

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Teknik olarak PS5 daha güçlü bir cihaz. Onu öneririm. Ama oyun fiyatları herkesin bildiği gibi sıkıntılı. Eğer oyuna verecek paranız yoksa Xbox alın çünkü Gamepass var. Eğer Xbox alacaksanız tavsiyem biraz daha biriktirip Series X almanız yönünde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fırat Pehlevan
ps 5 alsan oyun fiyatları 70 dolar olmuş bide vergi yeni oyunlar en az 650-700 tl olur ps alma bence xbox al bide yanına game pass akarsın

Top Bottom