JackRyan
80+ Silver
Son düzenleme:
İ
TEKRAR STOKTA GEÇENKİ HİZLİ BİTMİŞTİ KAÇİRANLAR BAKSİN
SagolAmazon hocam daha güvenlisi yok 6 ay taksit imkank vargeçenki indirim 3 saat sürmüştü firsati kaçirma
Bu ürünü ekledim kredi kartini seçtim 6 ay faizsiz taksit cikti hocam kartinizla ilgilimi acababende taksitler yine gözükmüyor (prime var)
konunun dışına çıkıyorum ama https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-depolama-aydınlatmalı-FaceTime/dp/B0B3C556JD?ref=dlx_okula_dg_dcl_B0B3C556JD_dt_sl7_fd bu üründe taksit var mı biri söylerse çok sevinirim. bir türlü bulamadım. varsa alacağım.
telefondan denedim diye oldu galiba teşekkür ederimBu ürünü ekledim kredi kartini seçtim 6 ay faizsiz taksit cikti hocam kartinizla ilgilimi acaba
amazon distribütörden bile daha güvenilir olabilirSatici güvenli mi uzun zamandır almayı düşünüyorum şimdi hemen alacağım
İ
amazon iyi de ürünün garantisi yok işteamazon distribütörden bile daha güvenilir olabilir
nerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.ithalatçı garanti olmasa güzel fiyat ama sorun çıktı mı sıkıntı kimle muhatap olacan. Bilkom garantili de 26 bin tl filan arada çok fark var gene de ithalatçı garanti riskli işk 30 güne kadar sorun çıksa gene amazon halleder ama ondan sonra çıktığı zaman sıkıntılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
amazon iyi de ürünün garantisi yok işte