Neler Yeni

🔥İndirim Playstation 5 Dijital Sürüm 18.499₺🔥🔥

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Tekemen
nerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.
yazmasına gerek dostum bu fiyata garantili ürün yok hepsi yurt dışı ps5 ürünü. Satıcı amazon değil ki gönderen amazon o yüzden ürün sorun çıktığı zaman elinde kalma olasılığı yüksek

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
deniz ışık
nerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.
hocam son değerlendirmelere baktınız mı? ürünü az önce sipariş ettim hızlıca ama son yorumlar hiç iç açıcı değil. ürün sıkıntılı gelirse iade süreci kolay mı acaba...

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Mehmet Aslan
yazmasına gerek dostum bu fiyata garantili ürün yok hepsi yurt dışı ps5 ürünü. Satıcı amazon değil ki gönderen amazon o yüzden ürün sorun çıktığı zaman elinde kalma olasılığı yüksek
Anladım hocam sağolun. Müşteri hizmetlerine sordum anlaşılan hanfendinin de pek bilgisi yok çok zorlamak istemedim :kekw: Ürün ithalatçı garantili yüksek ihtimal ona göre alın arkadaşlar.

1725384948284.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam son değerlendirmelere baktınız mı? ürünü az önce sipariş ettim hızlıca ama son yorumlar hiç iç açıcı değil. ürün sıkıntılı gelirse iade süreci kolay mı acaba...
kendi sattıkları ürünlerde iadede mağdur etmiyorlar lakin satıcı ürünlerinde nasıl bir politika izlediklerini bilmiyorum maalesef.

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
satıcının mağazasına tıklayın, satıcı bilgilerinde mail adresi var. soy ismine bakın :)

JackRyan

80+ Silver
Amazonda mağdur olma şansiniz yok

GirayHan

80+ Platinum
sony çekildi kanka türkiyeden. ithaalatçı var sanıyorum sadece.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Mehmet Aslan

GirayHan

80+ Platinum
distribütörü var hocam bilkom.
alla alla bana çekildi dediler :D

neyse biz pro'yu beklicez sanırım aralıkta çıkıcak diyolar. şimdi buna para gömmek mantıksız geldi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Mehmet Aslan
alla alla bana çekildi dediler :D
ofisini kapattı hocam, artık bizi temsil eden bir görevli yok fiyatlandırmalar olsun dil seçenekleri olsun etkinlikler falan , sadece ihracat ve servis hizmetleri için bilkomla distribütörlük anlaşması yaptılar.

GirayHan

80+ Platinum
ofisini kapattı hocam, artık bizi temsil eden bir görevli yok fiyatlandırmalar olsun dil seçenekleri olsun etkinlikler falan , sadece ihracat ve servis hizmetleri için bilkomla distribütörlük anlaşması yaptılar.
türkçe altyazı dublaj durumları yok o zaman artık doğru mu anladım ?

Anladım hocam sağolun. Müşteri hizmetlerine sordum anlaşılan hanfendinin de pek bilgisi yok çok zorlamak istemedim :kekw: Ürün ithalatçı garantili yüksek ihtimal ona göre alın arkadaşlar.

Alıntıyı görüntüle

kendi sattıkları ürünlerde iadede mağdur etmiyorlar lakin satıcı ürünlerinde nasıl bir politika izlediklerini bilmiyorum maalesef.
bu arada ithaalatçı garantili bu cihaz satıcı farklı firma.

ne zaman ki satıcı gönderici amazon olur o zaman eurosa garantili oluyor net bilgidir.

1725395421183.png

satan firmanın da mağaza yorumları pek iç açıcı değil fakat arada amazon var yine de.

1725395471189.png

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,463
İsim
Mehmet Aslan
türkçe altyazı dublaj durumları yok o zaman artık doğru mu anladım ?
Evet yüksek ihtimal yok veya çok çok az oyunda olur , çünkü seni temsil eden bir ülke müdürü yok. Önceden direk Sony Türkiye diye her konuda direk muhattap kurabileceğin bir şirket vardı şuan ulaşabileceğin biri yok , sadece ithalat, bayilik , tamir ve garanti hizmetleri için kapısını çalabileceğin bilkom var o kadar. Dijital tarafta mağaza fiyatlandırmaları ve iletişim kanalları kapalı.

GirayHan

80+ Platinum
Evet yüksek ihtimal yok veya çok çok az oyunda olur , çünkü seni temsil eden bir ülke müdürü yok. Önceden direk Sony Türkiye diye her konuda direk muhattap kurabileceğin bir şirket vardı şuan ulaşabileceğin biri yok , sadece ithalat, bayilik , tamir ve garanti hizmetleri için kapısını çalabileceğin bilkom var o kadar. Dijital tarafta mağaza fiyatlandırmaları ve iletişim kanalları kapalı.
ya bende 4 vardı eskiden dublaj altyazı vb gibi durumlar güzel oluyordu. ama yoksa pro da çıksa almam. Türkçeye Türkiyeye gereki özeni göstermeyen bir firmadan neden ps alayım. çok kötü olmuş bu olay. araştırıcam bu konuyu.

şunu bulabildim konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olabilir.

1725395786581.png

Top Bottom