yazmasına gerek dostum bu fiyata garantili ürün yok hepsi yurt dışı ps5 ürünü. Satıcı amazon değil ki gönderen amazon o yüzden ürün sorun çıktığı zaman elinde kalma olasılığı yükseknerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.
hocam son değerlendirmelere baktınız mı? ürünü az önce sipariş ettim hızlıca ama son yorumlar hiç iç açıcı değil. ürün sıkıntılı gelirse iade süreci kolay mı acaba...nerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.
Anladım hocam sağolun. Müşteri hizmetlerine sordum anlaşılan hanfendinin de pek bilgisi yok çok zorlamak istemedim Ürün ithalatçı garantili yüksek ihtimal ona göre alın arkadaşlar.yazmasına gerek dostum bu fiyata garantili ürün yok hepsi yurt dışı ps5 ürünü. Satıcı amazon değil ki gönderen amazon o yüzden ürün sorun çıktığı zaman elinde kalma olasılığı yüksek
kendi sattıkları ürünlerde iadede mağdur etmiyorlar lakin satıcı ürünlerinde nasıl bir politika izlediklerini bilmiyorum maalesef.hocam son değerlendirmelere baktınız mı? ürünü az önce sipariş ettim hızlıca ama son yorumlar hiç iç açıcı değil. ürün sıkıntılı gelirse iade süreci kolay mı acaba...
sony çekildi kanka türkiyeden. ithaalatçı var sanıyorum sadece.nerede yazıyor hocam ? Amazon ithalatçı garantili satmaz diye düşünüyorum. Ürün sayfasında bir bilgi göremedim bununla alakalı.
distribütörü var hocam bilkom.sony çekildi kanka türkiyeden. ithaalatçı var sanıyorum sadece.
alla alla bana çekildi dedilerdistribütörü var hocam bilkom.
ofisini kapattı hocam, artık bizi temsil eden bir görevli yok fiyatlandırmalar olsun dil seçenekleri olsun etkinlikler falan , sadece ihracat ve servis hizmetleri için bilkomla distribütörlük anlaşması yaptılar.alla alla bana çekildi dediler
türkçe altyazı dublaj durumları yok o zaman artık doğru mu anladım ?ofisini kapattı hocam, artık bizi temsil eden bir görevli yok fiyatlandırmalar olsun dil seçenekleri olsun etkinlikler falan , sadece ihracat ve servis hizmetleri için bilkomla distribütörlük anlaşması yaptılar.
bu arada ithaalatçı garantili bu cihaz satıcı farklı firma.Anladım hocam sağolun. Müşteri hizmetlerine sordum anlaşılan hanfendinin de pek bilgisi yok çok zorlamak istemedim Ürün ithalatçı garantili yüksek ihtimal ona göre alın arkadaşlar.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi sattıkları ürünlerde iadede mağdur etmiyorlar lakin satıcı ürünlerinde nasıl bir politika izlediklerini bilmiyorum maalesef.
Evet yüksek ihtimal yok veya çok çok az oyunda olur , çünkü seni temsil eden bir ülke müdürü yok. Önceden direk Sony Türkiye diye her konuda direk muhattap kurabileceğin bir şirket vardı şuan ulaşabileceğin biri yok , sadece ithalat, bayilik , tamir ve garanti hizmetleri için kapısını çalabileceğin bilkom var o kadar. Dijital tarafta mağaza fiyatlandırmaları ve iletişim kanalları kapalı.türkçe altyazı dublaj durumları yok o zaman artık doğru mu anladım ?
ya bende 4 vardı eskiden dublaj altyazı vb gibi durumlar güzel oluyordu. ama yoksa pro da çıksa almam. Türkçeye Türkiyeye gereki özeni göstermeyen bir firmadan neden ps alayım. çok kötü olmuş bu olay. araştırıcam bu konuyu.Evet yüksek ihtimal yok veya çok çok az oyunda olur , çünkü seni temsil eden bir ülke müdürü yok. Önceden direk Sony Türkiye diye her konuda direk muhattap kurabileceğin bir şirket vardı şuan ulaşabileceğin biri yok , sadece ithalat, bayilik , tamir ve garanti hizmetleri için kapısını çalabileceğin bilkom var o kadar. Dijital tarafta mağaza fiyatlandırmaları ve iletişim kanalları kapalı.