Neler Yeni

🔥İndirim Playstation 5 Dijital Sürüm 18.499₺🔥🔥

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keskin
İthal ürünlerde satıcı eğer amazon değilse garanti desteği vermiyor, satıcıyla irtibata geçmenizi istiyor ama 30 gün içinde koşulsuz şartsız iade alıyorlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
ya bende 4 vardı eskiden dublaj altyazı vb gibi durumlar güzel oluyordu. ama yoksa pro da çıksa almam. Türkçeye Türkiyeye gereki özeni göstermeyen bir firmadan neden ps alayım. çok kötü olmuş bu olay. araştırıcam bu konuyu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şunu bulabildim konuyu okuyan arkadaşlara yardımcı olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Bu haberi bilmiyorum hocam , ama dublaj ve farklı yapımcıların oyunlarında iş yaş gibi , fiyatlandırma konusunda da eskisi kadar olmaz. Kutu oyunları konusunda artık dil seçeneğini geçtim Türkiye ye eskisi kadar sık gelir mi ondan da emin değilim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Ben bir şey sormak istiyorum konuyla alakalı değil ama evde 4070 ti 7800x3D li bir sitemim var kardeşim işte PlayStation'ı falan çok seviyor sizce PlayStation almak mantıklı mı yoksa bir oyun kolu ile falan bilgisayar üzerinden mi oynaması daha mantıklı çünkü daha önce hiç PlayStation'da oyun oynamadım görüntü kalitesi çok güzel falan diyorlar ama 4K falan Bir monitör alsam veya 2K Bir de oyun kolu alsam konsol kolu daha mı mantıklı olur yoksa harbiden PlayStation'da oynamak ayrı bir keyifmi

Top Bottom