PlayStation 5 kolum bozuk mu

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar bundan 1 ay önce DS 5 kolu almıştım hiç farketmedim NBA falan oynatıyor forza da sıkıntı yok ama başka oyunlarda şöyle takılı kalmış gibi gözüküyor sağ RS tuşu bozulmuş mu sizce ne yapmam lazım ayarları degiştiremiyorum tıklayınca FIFA da falan da ayarları degiştiremiyorum. Sizce göndermeli miyim ?
IMG_20220614_071007-min.jpg
IMG_20220614_070559-min.jpg
IMG_20220614_070531-min.jpg
IMG_20220614_070612-min.jpg

Arkadaşlar bundan 1 ay önce DS 5 kolu almıştım hiç farketmedim NBA falan oynatıyor forza da sıkıntı yok ama başka oyunlarda şöyle takılı kalmış gibi gözüküyor sağ RS tuşu bozulmuş mu sizce ne yapmam lazım ayarları degiştiremiyorum tıklayınca FIFA da falan da ayarları degiştiremiyorum. Sizce göndermeli miyim ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Konsolda sıkıntı çıkarıyor mu? Bildiğim kadarıyla zaten PS kollarını PC'de kullanmak zaten bir çile

Konsolda sıkıntı çıkarıyor mu? Bildiğim kadarıyla zaten PS kollarını PC'de kullanmak zaten bir çile
Ben de PS yok ben kolu aldım kullanmak için pc de steamda NBA fifa red ded oynadım sıkıntı yok orda çalışıyor ama Steam dışı oyunlarda sıkıntı açılmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de PS yok ben kolu aldım kullanmak için pc de steamda NBA fifa red ded oynadım sıkıntı yok orda çalışıyor ama Steam dışı oyunlarda sıkıntı açılmıyor
Açılmıyor derken takılı kalmış gözüküyor kontrollerde kontrolleri de steamda da değiştiremiyorum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açılmıyor derken takılı kalmış gözüküyor kontrollerde kontrolleri de steamda da değiştiremiyorum
PC için PS kolu bir çile keşke XBOX alsaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,628
Üyeler
192,435
Son üye
hamzqsf
Geri