Bilmiyorum dostum sadece tahmin edebilirizSoyle olmaz dimi ama normal ps 5 çıkar 4 yıl sonrada pro şu çıkar aynı ps 4 gibi inş olmaz öyle
ps5 standart olarak sunulur yine amd ile beraber2013 de playstation 4 çıktı 2016 da işe pro ve slim modelleri çıktı sizce gene öyle mi olur ps 5 de yoksa standart ps 5 olarak mi satışa sunulur
Neden daha fazla para elde etmektense güçlü diye çıkarmasınlar?PS 5 zaten aşırı güçlü olacak. Fazladan bi güçlendirmeye ihtiyaç yok.
Bence sadece hafıza farkı olur onun dışında ps5 ya kadar pro çıkmaz gibime geliyor hatta lite versiyonu bile çıkabilir2013 de playstation 4 çıktı 2016 da işe pro ve slim modelleri çıktı sizce gene öyle mi olur ps 5 de yoksa standart ps 5 olarak mi satışa sunulur
Nasıl çıkar meçhul ama biz nasıl alırız2013 de playstation 4 çıktı 2016 da işe pro ve slim modelleri çıktı sizce gene öyle mi olur ps 5 de yoksa standart ps 5 olarak mi satışa sunulur
Şimdiden hayırlı olsunAlanı en çok olanı alcam ben zaten turkiyeye gelmesi ekim ayını bulurmuş