Neler Yeni

Yardım PlayStation 5 Oyun Tavsiyesi .

beritankorkusuz

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar,
3 Gün önce PlayStation 5 CD 'li sürümü 2 Yıl Sony Eurosia garantili olarak 7000TL ye aldım. Ancak alırken hesap etmediğim şey hangi oyunları oynayacağım. Ps Plus 1 yıllık ve Ea Play 1 yıllık aldığım için Fifa 21 Heat vs vs var. Ancak bir arkadaşımın tavsiyesi kutulu oyun alıp bitirince takas edebileceğimi dedi. Hangi oyunları tavsiye edersiniz , Kesinlikle Oyna dediğiniz.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Merhaba arkadaşlar,
3 Gün önce PlayStation 5 CD 'li sürümü 2 Yıl Sony Eurosia garantili olarak 7000TL ye aldım. Ancak alırken hesap etmediğim şey hangi oyunları oynayacağım. Ps Plus 1 yıllık ve Ea Play 1 yıllık aldığım için Fifa 21 Heat vs vs var. Ancak bir arkadaşımın tavsiyesi kutulu oyun alıp bitirince takas edebileceğimi dedi. Hangi oyunları tavsiye edersiniz , Kesinlikle Oyna dediğiniz.
Hiç PS4 oynamadiysan spider Man remastered

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Kayra Orhan
Merhaba arkadaşlar,
İmkanınız varsa Demons Souls, Rage and Clark (adını yanlış yazmış olabilirim) gibi özel ps5 oyunları kalitelidir. onun dışında oynamadıysan spiderman; god of war, uncharted, the last of us gibi oyun serileri de var.
bu saydıklarım ps özeller tabii ki.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,505
İsim
Mert Can Ergün
avengers endgame
assassin’s creed Valhalla
god of war
days gone
spiderman
the last of us 2
4k tv yada monitör varmi bu oyunlar 4k 60fps
mortal Kombat ultimate 11
bu oyunları kutulu almana gerek yok avengers assassin’s creed Valhalla
last of us 2
mortal kompat 11 ultimate bunlar indirime giriyor god of war days gone ise bedava ps5 de game pass benzeri sistem var bir kaç oyunları ücretsiz oynuyorsun

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Demons Souls TLOU GOW

Top Bottom