Neler Yeni

PlayStation 5 satın alıcam abonelik sistemi nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Genç desem
Aylık kacl lira hangi ihunlar kaç tane abonelik var siteden baktım da anlamadım

hamzaersoy

80+ Bronze
hocam tam olarak neyini anlamadınız anlamadım
Essential sürüm, Extra sürüm ve Deluxe sürüm olarak üçe ayrılıyorlar. Aralarındaki en bariz fark Deluxe sürümde bazı oyunları limitli süreliğine oynayabiliyorken diğer iki sürümde hiç oynayamıyorsunuz (Örneğin X oyununu 10 saat oynama hakkınız var fakat sadece Deluxe sürüm için geçerli, diğerlerinde hiç oynayamıyorsunuz)

Essential aylık 116, extra 195, deluxe 228 liradan başlıyor. yıllık peşin ödeme ile daha ucuza geliyor diye biliyorum.

Tüm oyunlar ise burada

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Genç desem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tam olarak neyini anlamadınız anlamadım
Essential sürüm, Extra sürüm ve Deluxe sürüm olarak üçe ayrılıyorlar. Aralarındaki en bariz fark Deluxe sürümde bazı oyunları limitli süreliğine oynayabiliyorken diğer iki sürümde hiç oynayamıyorsunuz (Örneğin X oyununu 10 saat oynama hakkınız var fakat sadece Deluxe sürüm için geçerli, diğerlerinde hiç oynayamıyorsunuz)

Essential aylık 116, extra 195, deluxe 228 liradan başlıyor. yıllık peşin ödeme ile daha ucuza geliyor diye biliyorum.

Tüm oyunlar ise burada
Hocam şimdi o zaman deluxe en iyisini bütün oyunlar var mı

ChristianSerratos

80+ Silver
Hocam şimdi o zaman deluxe en iyisini bütün oyunlar var mı
  • PS Plus Essential: Essential geleneksel PS Plus sisteminin ismen revize edilmiş hâlidir ve geleneksel PS Plus sistemindeki avantajları içerir.
  • PS Plus Extra: Extra, Essential sistemindeki avantajlara ek olarak abonelerin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği yüzlerce farklı oyundan oluşan PS Plus Oyun Kataloğu’na erişebilmesini sağlar.
  • PS Plus Deluxe: Deluxe, Essential ve Extra sistemindeki avantajlara ek olarak PlayStation Classic yapımlarına erişim ve belirli oyunlarda süre sınırlı deneme avantajı sağlıyor.
  • https://geek.com.tr/rehber/ps-plus-essential-extra-vs-deluxe/

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aylık kacl lira hangi ihunlar kaç tane abonelik var siteden baktım da anlamadım
Essential sürümü ele. Sadece çevrimiçi oynamak dışında bir işe yaramıyor. Ben Tekken 8'de platin kupa yapmak için almıştım geçen ay. İşim bitince iptal ettirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,339
Üyeler
168,122
Son üye
erenyoda
Top Bottom