Neler Yeni

Playstation 5 sıvı metal ?

Allmuted

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar, ps5 almak istiyorum ancak bu sıvı metal sızmasından korkuyorum, alacağım sürüm cfi12** konu hakkında bilgi sahipleri aydınlatırsa çok sevinirim. Kimisi diyor şehir efsanesi kimisi diyor yeni sünger koymuşlar o emiyor,kimisi diyor akar dik koyarsan valla çıldırıcam artık.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Merhaba arkadaşlar, ps5 almak istiyorum ancak bu sıvı metal sızmasından korkuyorum, alacağım sürüm cfi12** konu hakkında bilgi sahipleri aydınlatırsa çok sevinirim. Kimisi diyor şehir efsanesi kimisi diyor yeni sünger koymuşlar o emiyor,kimisi diyor akar dik koyarsan valla çıldırıcam artık.
şahsen geçen yazı ps5 oynuyarak geçirdim (adana da yaşıyorum ve yazlıktayım adana sıcağını bilenler bilir) hiç bir sorun olmadı olmadı dik değil de yatay kullanırsınız

Allmuted

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şahsen geçen yazı ps5 oynuyarak geçirdim (adana da yaşıyorum ve yazlıktayım adana sıcağını bilenler bilir) hiç bir sorun olmadı olmadı dik değil de yatay kullanırsınız
Teşekkür ederim bilgi için, ne oynadınız genelde öneri varsa alırım

Ysuflix

80+ Gold
yatay kullan bişe olmaz

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

Allmuted

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Bu kadar takıntılı olursanız olmayacak şey bile senin başına gelir .kötüyü resmen çağırıyorsun.
Olayı akışına bırak

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şehir efsanesi o dikey koyulmaz olayı. Yatayda odada benden fazla yer kaplıyor zaten.

Mr. Teddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren
Şehir efsanesi o dikey koyulmaz olayı. Yatayda odada benden fazla yer kaplıyor zaten.
Şehir efsanesi değil gerçek. Sıvı metallerin yapısı gereği akabiliyorlar zaten bu yüzden bilgisayarlarda yeni yeni tercih edilmeye başlandı. Çünkü aktığı zaman diğer parçaları da bozuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler
164,562
Son üye
cayank34
Top Bottom