Neler Yeni

PlayStation 5 stok sorunu

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Merhaba PlayStation 5 almak istiyorum ama stok bulamıyorum hiçbir yerde karaborsa da var ama çok pahalı isim yazdırdım 2 yere geri kalanı isimde yazmadı 3 ay oldu bulamadım daha , taktiğini bilen varmı acaba ve be zaman stok geliyor

Kadir_1987

80+ Silver
Merhaba PlayStation 5 almak istiyorum ama stok bulamıyorum hiçbir yerde karaborsa da var ama çok pahalı isim yazdırdım 2 yere geri kalanı isimde yazmadı 3 ay oldu bulamadım daha , taktiğini bilen varmı acaba ve be zaman stok geliyor
Telegram ve Twitter'da bunlar ile alakalı sayfalar var.
Takip edin.Haberiniz olsun ;)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
aşağı yukarı ne kadar oluyor fiyatı biliyor musun

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
zor gelmesi galiba

VuVuzela

80+
Donanımhaber'de takıl. Bir sürü takip botları vs ile pusuda bekliyorlar. Ben olsam amazondan alırdım. Ekran kartını da bu şekilde amazondan aldım rahata erdim. Bir iki ay birikim yapayım bende PS5 almayı planlıyorum. Euro çılgınca zıplamazsa amazondan alırım. PS5 ve Series X kolayca 500€ bandına denk getirilebiliyor.

Top Bottom