Neler Yeni

PlayStation 5 üretim başladı

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Knk demek istedigim ilkmodeller daha sesli daha çok isiniyor falan
reis o simdide öyle :)
yani fark etmez.
bi ürün tasarim kötüyse.
bilkine hep kötü.

bunu her olayda görürsün.
heleki anakart ve ekran kartlarda.
bide psu konusunda.

kisacasi ps4 hava akimi ve sogutma sistemi berbat.
xbox bu yönden baya iyi.

Impe

80+ Silver
ps4 zaten ayri bi dert.
normal calisma modusunda bile ucak modus gibi türbine kalkiyor :)
ses fan olayi berbat ps4
Mesaj otomatik birleştirildi:

hahah 58% oha o ne öyle.
resmen devlete 60% ps5 hediye
%58 değil 69

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
ps4 zaten ayri bi dert.
normal calisma modusunda bile ucak modus gibi türbine kalkiyor :)
ses fan olayi berbat ps4

hahah 58% oha o ne öyle.
resmen devlete 60% ps5 hediye
:/
Screenshot_20200812_171105_com.android.chrome.jpg

1597241489757.png

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Selam Arkadaslar,

Playstation 5 yeni bilgiler var.

ILK üretim Charge custer Service Sirketlere yol aldi :)

Gerçekten başlıyor: Sony'nin arka uç ortakları PS5 teslimatıyla başlıyor

PlayStation 5'in ilk kez çalıştırılması biraz zaman alacak, ancak şimdi Sony'nin yeni nesil konsolu, gelecekteki sahiplerin oturma odasına çok daha fazla yaklaştı. Sony'nin ortakları nakliye yapmaya başlar.
Ticaret önümüzdeki haftalarda stoklarını dolduracak
PlayStation 5 donanımının geliştirilmesi bir süredir tamamlandı ve konsol gerekli sertifikasyon süreçlerinden çoktan geçti. Sony'de dördüncü çeyrekte yapılacak lansman için tüm ışıklar yeşil renkte - PS5'in ne zaman ve ne kadar parayla el değiştireceği henüz bilinmese bile. Ama şimdi lansmana doğru uzun bir yol alıyoruz.

Hardwaretimes'ın bildirdiği gibi, Sony'nin arka uç ortakları - PlayStation 5 için üretim ve iş lojistiği ile ilgilenen şirketler - ilk konsolları küresel satış ortaklarına sunmaya başladı. Tayvan'dan ASE (Advanced Semiconductor Engineering), Sony'nin bu alandaki en önemli ortaklarından biridir ve yakın zamanda konsolun satış versiyonlarını göndermeye başladığı söyleniyor. Yine Tayvan merkezli Greatek Electronics'in ilk PS5 teslimatlarını yaptığı söyleniyor.

Kaynakların gösterdiği gibi, ilk parti birimler önümüzdeki aylarda istikrarlı bir artışla bu ay dünya çapındaki satış ortaklarına gönderilecek "dedi.
hocam sız alın bi youtube vıdeosu cekın ızlerız

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Selam Arkadaslar,

Playstation 5 yeni bilgiler var.

ILK üretim Charge custer Service Sirketlere yol aldi :)

Gerçekten başlıyor: Sony'nin arka uç ortakları PS5 teslimatıyla başlıyor

PlayStation 5'in ilk kez çalıştırılması biraz zaman alacak, ancak şimdi Sony'nin yeni nesil konsolu, gelecekteki sahiplerin oturma odasına çok daha fazla yaklaştı. Sony'nin ortakları nakliye yapmaya başlar.
Ticaret önümüzdeki haftalarda stoklarını dolduracak
PlayStation 5 donanımının geliştirilmesi bir süredir tamamlandı ve konsol gerekli sertifikasyon süreçlerinden çoktan geçti. Sony'de dördüncü çeyrekte yapılacak lansman için tüm ışıklar yeşil renkte - PS5'in ne zaman ve ne kadar parayla el değiştireceği henüz bilinmese bile. Ama şimdi lansmana doğru uzun bir yol alıyoruz.

Hardwaretimes'ın bildirdiği gibi, Sony'nin arka uç ortakları - PlayStation 5 için üretim ve iş lojistiği ile ilgilenen şirketler - ilk konsolları küresel satış ortaklarına sunmaya başladı. Tayvan'dan ASE (Advanced Semiconductor Engineering), Sony'nin bu alandaki en önemli ortaklarından biridir ve yakın zamanda konsolun satış versiyonlarını göndermeye başladığı söyleniyor. Yine Tayvan merkezli Greatek Electronics'in ilk PS5 teslimatlarını yaptığı söyleniyor.

Kaynakların gösterdiği gibi, ilk parti birimler önümüzdeki aylarda istikrarlı bir artışla bu ay dünya çapındaki satış ortaklarına gönderilecek "dedi.
playstation 4 zamanında çok duymuştum şimdi de diyorum. PS5 i çıkar çıkmaz almayın ilk cihazlar mutlaka sıkıntı olur ve %50 vergi var o da eylül gibi inecek

harbiden bi video channel acmak iyi olur.
reis açsan ilk abonenlerden olurum zaten forumda da iyi tanınıyorsun zorluk çekmezsin. Açtığında özel mesaj at tak hemen oradayım :D

Top Bottom