Playstation 5 vs g29

Flexxq

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar abim bayramda PlayStation 5 alacak. Ama benim bilgisayarım olduğu için PlayStation 5 alması saçma geldi. Çünkü PlayStation 5 ile oynamam için oyun satın almam gerek sizce PlayStation 5 yerine Logitech G29 aldırayım mı?

Arkadaşlar abim bayramda PlayStation 5 alacak. Ama benim bilgisayarım olduğu için PlayStation 5 alması saçma geldi. Çünkü PlayStation 5 ile oynamam için oyun satın almam gerek sizce PlayStation 5 yerine Logitech G29 aldırayım mı?
g29 aldır

Hocam biri tüm oyunları açıyor diğeri sadece belli başlı oyunlarda direksiyon görevi görüyor bence ps5 ya

Hocam biri tüm oyunları açıyor diğeri sadece belli başlı oyunlarda direksiyon görevi görüyor bence ps5 ya
hacı adamın zaten pc si var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc sistem özellikleri neler

hacı adamın zaten pc si var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc sistem özellikleri neler
Ekran kartı Rtx 4060
işlemci 5 5600
Anakart msı a520m-a pro
Ssd Msı spatium m390
Kasa Msı mag forge m100a d60

ps5 aldır insan drikesyo setiyle 1 2 kere onuyor sonra yerine koyuyor nerden biliyosun diye sorma

Evet sıkılırım ama playstation 5 alınca oyunlarada para vericem. Bu yüzden direksiyon seti aldırmak kafama oturdu
Çok istiyorsan direksiyon seti al ama ben olsam ps5 tercih ederdim.

Evet sıkılırım ama playstation 5 alınca oyunlarada para vericem. Bu yüzden direksiyon seti aldırmak kafama oturdu
1 yıllık Ps Plus Deluxe alırsın keyfine bakarsın. Şahsen DualSense deneyimi bile tek başına direksiyondan çok daha iyi.

Ps5 al. Direksiyon seti bi zaman sonra seni sıkacak çünkü.

ps deluxe ya da ps4 falan aldırıp kırabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,819
Üyeler
186,944
Son üye
EKOHED
Geri