Neler Yeni

Playstation 5 zamlanır mı

Bor4

80+ Bronze
Öncelikle merhaba ps5 almak istiyorum pc yanına ama şuan param yok anca Eylül ortası sonu gibi bu parayı elde edebiliyorum taksit ile filan alabilirim sizce zamlanır mı malum stok sorunu kalktı ve ps5 pro geldiği için ben fiyatlar düşer diye düşünüyorum

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Çok klasik bir cevap olacak ama Türkiye'de yasıyoruz. Yarınımızı bilmemiz ekstra zor bu ülkede. Ancak herhangi bir şeyin aylar boyu sabit fiyatta kalmadıgı bir dönemdeyiz. Ekstra olarak da seçim gibi bir gercek var ve aylardır baskılanan bir dolar kuru var. Herhangi bir hükümet degisiminde yıllık bazda fiyatlar korunabilir gibi gozukuyor fakat 3-4 ay sonrası icin bana göre Elektronik basta olmak uzere güzel bir zam yiyecek.

1905

80+ Silver
hocam ülkede zamlanmayacak bir ürün bilmiyorum

Bor4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ülkede zamlanmayacak bir ürün bilmiyorum
Kemal kılıçdaroğlu gelirse konsolda ÖTV kalkacak diyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok klasik bir cevap olacak ama Türkiye'de yasıyoruz. Yarınımızı bilmemiz ekstra zor bu ülkede. Ancak herhangi bir şeyin aylar boyu sabit fiyatta kalmadıgı bir dönemdeyiz. Ekstra olarak da seçim gibi bir gercek var ve aylardır baskılanan bir dolar kuru var. Herhangi bir hükümet degisiminde yıllık bazda fiyatlar korunabilir gibi gozukuyor fakat 3-4 ay sonrası icin bana göre Elektronik basta olmak uzere güzel bir zam yiyecek.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Öncelikle merhaba ps5 almak istiyorum pc yanına ama şuan param yok anca Eylül ortası sonu gibi bu parayı elde edebiliyorum taksit ile filan alabilirim sizce zamlanır mı malum stok sorunu kalktı ve ps5 pro geldiği için ben fiyatlar düşer diye düşünüyorum
kk(Dedem🫶) gelirse daha ucuza alabilirsin

1905

80+ Silver

kimseyle siyaset hakkında konuşmam hocam ama o iş öyle kolay değil herkes bir şeyler yapacağını söyler. umarım ben yanılırım :)

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y

Hocam ötv kalkması tabii ki cok guzel bir adım olur ancak bunun yapılabilirligi var mı bilemiyorum. Kendi adıma hükümet degismesi cogu seyin fiyatının en azından sabit kalmasına sebep olur ancak secim gectikten sonra kısa sureli de olsa bir zam bombası gelebilir diye dusunuyorum kendi adıma. Dedemin icraatlerini gerceklestirip gerceklestirmemesini beklemek buyuk risk. Mesela ben de universite ogrencisi olarak telefon almayı bekletiyorum. 7 yıllık Telefonum can cekisiyor degistir beni diye. Nasip olursa her sey cok guzel olacak sen konsoluna ben telefonuma kavusacagım :)

Bor4

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ötv kalkması tabii ki cok guzel bir adım olur ancak bunun yapılabilirligi var mı bilemiyorum. Kendi adıma hükümet degismesi cogu seyin fiyatının en azından sabit kalmasına sebep olur ancak secim gectikten sonra kısa sureli de olsa bir zam bombası gelebilir diye dusunuyorum kendi adıma. Dedemin icraatlerini gerceklestirip gerceklestirmemesini beklemek buyuk risk. Mesela ben de universite ogrencisi olarak telefon almayı bekletiyorum. 7 yıllık Telefonum can cekisiyor degistir beni diye. Nasip olursa her sey cok guzel olacak sen konsoluna ben telefonuma kavusacagım :)
İnşallah hocam

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi sabit bir fiyatı yok ki. İthalatçı garantili ile Sony garantili arasında çok ciddi bir fiyat farkı var ama bu bile kendi ölçütlerinde aynı kalmıyor. Örneğin Sony garantili cihazlarda bu fiyat aralığı 800-1000 TL arasında oynarken ithalatçı garantili olanlarda 5000-6000 TL oynuyor. Nedir şimdi bu cihazın asıl fiyatı? Ben ithalatçı garantili dijtal versiyonda bu kadar düşük bir fiyat görmedim örneğin.

Bu arada fiyatın değişmesi ihtimaline karşı, fiyatı 13.789 TL.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler
164,562
Son üye
cayank34
Top Bottom