Pek bilgim olmayan konu kısa bir araştırma yaptım PS4 Pro bazı oyunları 60 FPS oynatabilirken Slim 60 FPS göstermekte zorlanıyormuş bu dediğim şeyler 2019 yılı için geçerli iken sanırım Pro almak daha mantıklı olacaktır fakat dediğim gibi bunları PS tecrübesi olmayan biri olarak söylüyorumPlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
konsollar genelde 30-60fps arası oynatır o yüzden bi sorun yok yaniPek bilgim olmayan konu kısa bir araştırma yaptım PS4 Pro bazı oyunları 60 FPS oynatabilirken Slim 60 FPS göstermekte zorlanıyormuş bu dediğim şeyler 2019 yılı için geçerli iken sanırım Pro almak daha mantıklı olacaktır fakat dediğim gibi bunları PS tecrübesi olmayan biri olarak söylüyorum
Slim kullanıcısıyım Her ikisinide öneririm gözle görülebilir bi fark yaratmaz senin için, ama dersinki param var ps4 pro derim.PlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
Cihaz jalibreak mı (kırık)mı yani bir iki şey soracağımSlim kullanıcısıyım Her ikisinide öneririm gözle görülebilir bi fark yaratmaz senin için, ama dersinki param var ps4 pro derim.
Hocam öncelikle Şunu Belirtmek İsterim PlayStation 4 Fat Slim Pro Halinde 3 Konsolu Da Değerlendirdim Eyer 4K Tv Niz Yoksa Pro Almak Mantıksız Ve Prolarda Fazla Fan Sesi Var Kulakla Duya Bileceğin Kadar Fakat Bu Sesi Slim De Alamazsın Daha Önce Duymadım Benim Önerim Sizlere Slim Almanız ÜzmezPek bilgim olmayan konu kısa bir araştırma yaptım PS4 Pro bazı oyunları 60 FPS oynatabilirken Slim 60 FPS göstermekte zorlanıyormuş bu dediğim şeyler 2019 yılı için geçerli iken sanırım Pro almak daha mantıklı olacaktır fakat dediğim gibi bunları PS tecrübesi olmayan biri olarak söylüyorum
hayır orjinal cihaz.Cihaz jalibreak mı (kırık)mı yani bir iki şey soracağım
Almışken Pro al. Arada devasal fark olmasa da alırsan iyiki Pro almışım dersin.PlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
1080p televizyonun varsa Ps4 slim alman daha uygun olacaktır slim çoğu oyunu 30 fps açıyor ama o 30 fps senin gözüne 60 fps gibi geliyor zaten yüksek grafikli oyunlar hariç slimin 60 fps açabildiği oyunlar var örnek olarak The last of us, Rainbow Six siege fln genel olarak slim alman iyi olacaktır.PlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
Bütçeni ve nerede oturduğunu yazarsan sana uygun cihazları bulurum ve alman gerekeni söyleyebilirim.PlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
Pro'nun piyasası 5500-7000 TL arasında iken pro almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.Almışken Pro al. Arada devasal fark olmasa da alırsan iyiki Pro almışım dersin.