Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Önceliğin pro olsun. Bütçe yetmiyorsa slim alabilirsin. Ama Cuh kodlarına dikkat edin.
Bu saçma fiyata avrupa'dan PS5 almak varken adama tutup da PS4 PRO önerilmesi de !Pro'nun piyasası 5500-7000 TL arasında iken pro almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
O ne yav ben 3000 vermiştim Pro yaPro'nun piyasası 5500-7000 TL arasında iken pro almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
Sıfır cihaz almak istersen fiyat bir miktar daha artıyor.O ne yav ben 3000 vermiştim Pro ya
Slimler 2300 falandı o dönem.
Bunu görünce PS5 dijital fiyatına baktım o da 14K olmuş bu piyasa ne böyle, 5K ya alacaktım dijital olanını aynı dönem, stok krizi vardı cihaz bulamadık ben de bekleyemeyip Pro almıştımSıfır cihaz almak istersen fiyat bir miktar daha artıyor.
![]()
Sony PS4 Pro 1 TB Red Dead Redemption 2 Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sony PS4 Pro 1 TB Red Dead Redemption 2 Oyun Konsolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sony PS4 Pro 1 TB Red Dead Redemption 2 Oyun Konsolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam köyde oturuyorum buraya maksimum 300 GB internet oluyor ev interneti o da Turkcell ama 100 mb'e kadar çekiyorBütçeni ve nerede oturduğunu yazarsan sana uygun cihazları bulurum ve alman gerekeni söyleyebilirim.
Açık konuşayım ps4 pro alıcağına gidip xbox series s al. hem daha hızlı hem daha yeniPlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD
Pro alırım almasına da şöyle bir şey var silimde 6 ay taksit yapılıyorken burada anlamadığım bir şekilde 3 ya da 4 yapılıyor bir de 4K televizyonum yok full HD varBunu görünce PS5 dijital fiyatına baktım o da 14K olmuş bu piyasa ne böyle, 5K ya alacaktım dijital olanını aynı dönem, stok krizi vardı cihaz bulamadık ben de bekleyemeyip Pro almıştım![]()
Maalesef köye sadece 300 GB internet alınabiliyor ve o cihazda yanlış bilmiyorsam çevrimdışı oyunlar oynanmıyor gamepastaAçık konuşayım ps4 pro alıcağına gidip xbox series s al. hem daha hızlı hem daha yeni
hocam 30 günde bir internete bağlansan oynayabiliyosun diye biliyorum emin olmamakla birliktePro alırım almasına da şöyle bir şey var silimde 6 ay taksit yapılıyorken burada anlamadığım bir şekilde 3 ya da 4 yapılıyor bir de 4K televizyonum yok full HD var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef köye sadece 300 GB internet alınabiliyor ve o cihazda yanlış bilmiyorsam çevrimdışı oyunlar oynanmıyor gamepasta
Hocam PlayStation'a karar kıldım station alınca kırık aldığım için çoğuna çok düşük ücretler ödeyeceğimhocam 30 günde bir internete bağlansan oynayabiliyosun diye biliyorum emin olmamakla birlikte
Hocam forumda korsan oyunu desteklemiyoruz maalesefHocam PlayStation'a karar kıldım station alınca kırık aldığım için çoğuna çok düşük ücretler ödeyeceğim
PS4 de çoğu oyun 900P çalışıyor, hatta bazı oyunlar 720P ye kadar düşüyor.Pro alırım almasına da şöyle bir şey var silimde 6 ay taksit yapılıyorken burada anlamadığım bir şekilde 3 ya da 4 yapılıyor bir de 4K televizyonum yok full HD var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef köye sadece 300 GB internet alınabiliyor ve o cihazda yanlış bilmiyorsam çevrimdışı oyunlar oynanmıyor gamepasta