Neler Yeni

Çözüldü✓ PlayStation almaya karar verdim hangisini alayım

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Önceliğin pro olsun. Bütçe yetmiyorsa slim alabilirsin. Ama Cuh kodlarına dikkat edin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
O ne yav ben 3000 vermiştim Pro ya 😅
Slimler 2300 falandı o dönem.
Sıfır cihaz almak istersen fiyat bir miktar daha artıyor. 😁

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sıfır cihaz almak istersen fiyat bir miktar daha artıyor. 😁

Bunu görünce PS5 dijital fiyatına baktım o da 14K olmuş bu piyasa ne böyle, 5K ya alacaktım dijital olanını aynı dönem, stok krizi vardı cihaz bulamadık ben de bekleyemeyip Pro almıştım 😅

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Bütçeni ve nerede oturduğunu yazarsan sana uygun cihazları bulurum ve alman gerekeni söyleyebilirim.
Hocam köyde oturuyorum buraya maksimum 300 GB internet oluyor ev interneti o da Turkcell ama 100 mb'e kadar çekiyor

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Bunu görünce PS5 dijital fiyatına baktım o da 14K olmuş bu piyasa ne böyle, 5K ya alacaktım dijital olanını aynı dönem, stok krizi vardı cihaz bulamadık ben de bekleyemeyip Pro almıştım 😅
Pro alırım almasına da şöyle bir şey var silimde 6 ay taksit yapılıyorken burada anlamadığım bir şekilde 3 ya da 4 yapılıyor bir de 4K televizyonum yok full HD var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık konuşayım ps4 pro alıcağına gidip xbox series s al. hem daha hızlı hem daha yeni
Maalesef köye sadece 300 GB internet alınabiliyor ve o cihazda yanlış bilmiyorsam çevrimdışı oyunlar oynanmıyor gamepasta

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Pro alırım almasına da şöyle bir şey var silimde 6 ay taksit yapılıyorken burada anlamadığım bir şekilde 3 ya da 4 yapılıyor bir de 4K televizyonum yok full HD var

Maalesef köye sadece 300 GB internet alınabiliyor ve o cihazda yanlış bilmiyorsam çevrimdışı oyunlar oynanmıyor gamepasta
hocam 30 günde bir internete bağlansan oynayabiliyosun diye biliyorum emin olmamakla birlikte

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

PS4 de çoğu oyun 900P çalışıyor, hatta bazı oyunlar 720P ye kadar düşüyor.

PS4 Proda en düşük çözünürlüklü oyun bile 1080P (Full HD) çalışıyor. Ek olarak bazı oyunlarda performans modu bulunuyor ve oyunları 4K 30FPS yerine 1080P 60FPS oynayabiliyorsun.

Yani aradaki fark hiç de az sayılmaz ama Slim alabiliyorum Pro beni zorlar dersen Slim al.

Top Bottom