Neler Yeni

Çözüldü✓ PlayStation almaya karar verdim hangisini alayım

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam forumda korsan oyunu desteklemiyoruz maalesef
Öyle bir olay yok isteyen istediğini yapar korsan oyunu sevenlerde var sevmeyenlerde ben açıkcaşı sevmiyorum ve kullanmıyorumda ama durumu olmayan kişilerede bir şey diyemem.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
PlayStation 4 alacağım slim kasa mı pro mu karar veremedim televizyonum 1080'e 1920 çözünürlükte full HD

Devir PS5 devri hocam. İlerde PS4 Proyu satamazsın Series S alır millet PS4 Pronu almaz zarar edersin. Sen en iyisi al bi Series S sonra yaslan arkana yeni nesli 1080pde yıllarca götür. Ha ben Playstationcıyım aga dersen PS4 Slim zaten çözünürlüğün 1080p , PS5 alana dek kullan. PS4 Pro şuan alana dert satana dert. Series S varken kimse PS4 Pro almaz kolayca

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Sonuç itibarıyla internete bile para veremeyecek bütçem olduğu için PlayStation 4 slim kırık versiyon almaya karar verdim herkese teşekkür ederim 😊

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Öyle bir olay yok isteyen istediğini yapar korsan oyunu sevenlerde var sevmeyenlerde ben açıkcaşı sevmiyorum ve kullanmıyorumda ama durumu olmayan kişilerede bir şey diyemem.
Ben hala yeşil yerde kalmışım hocam özür dilerim :) orada uzun zaman geçirince kafası karışabiliyor insanın

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Devir PS5 devri hocam. İlerde PS4 Proyu satamazsın Series S alır millet PS4 Pronu almaz zarar edersin. Sen en iyisi al bi Series S sonra yaslan arkana yeni nesli 1080pde yıllarca götür. Ha ben Playstationcıyım aga dersen PS4 Slim zaten çözünürlüğün 1080p , PS5 alana dek kullan. PS4 Pro şuan alana dert satana dert. Series S varken kimse PS4 Pro almaz kolayca
Alır, ben aldım alan birsürü kişi de gördüm. Özellikle Türkiye için konuşursam PS3 ile Xbox One aynı fiyatlara satılırken millet ikinci elde PS3 tercih ediyor, ben de denedim amacım PS3 satıp aynı fiyata Xbox One almaktı ve aynı fiyata sattım 😀

Yani bu ülke PS fanboyu dolu, Series S yerine yakın fiyata PS4 Slim alan bile çıkar ikinci elde 😀

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben hala yeşil yerde kalmışım hocam özür dilerim :) orada uzun zaman geçirince kafası karışabiliyor insanın
Problem değil hocam amaç dıştan bu foruma bakan insanlara biz korsan desteklemiyoruz imajı vermemek insanlar istediğini yapsın salla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,241
Üyeler
159,591
Son üye
fubao
Top Bottom