Neler Yeni

Playstation Fiyatlandırma Hakkında Düşünceleriniz?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
Xbox'da Şöyle 3 Yıla Sağlam Exlusiveler Geldiğinde PS Ölücek Diye İnanıyorum Özellikle HellBlade2 ve Starfield
xbox a exclusive oyunlari gelince mi ps ölecek güldürme beni kolay kolay ps ölmez bunu unutma xbox exclusive oyunlari yapmak istiyorsa sadece xbox a ait olmasi lazım pc ye çıkmamışi lazım ki exclusive oyunlari olsun geldikten sonra exclusive olmuyor bir kere xbox oyunlarin da Türkçe dublaj alt yazı yok xbox playstation dan örnek alarak bir kaç oyuna alt yazi getirdi merak etme o oyunlar 200 tl ye düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

playstation exclusive oyunlari candır

xbox bethesda oyunlarina hellblade 2 ye türkçe altyazı getirsin de görek hellblade 1 optimizasyonlu oyun

Techno08

80+ Gold
Bende yeni PS5 aldım, PS+ ve EA play aboneliği aldım 350 TL'ye toplam. Şuan da 70 tane oyun var içerisinde ve bayağı iyi oyunlar da var.
Belki bu şekilde sizde alabilirsiniz. Tek tek oyun almak mantıklı değil malesef PS5'te. Bende o dertten müzdaribim, indirim bekleyeceksiniz en kötü, %75 falan indirime giriyor çoğu oyun, yakın zamanda da gelecekti indirimler sanki tam emin değilim.

hocam ps5’i açınca o üyelikleri istiyor zaten değil mi?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
xbox a exclusive oyunlari gelince mi ps ölecek güldürme beni kolay kolay ps ölmez bunu unutma xbox exclusive oyunlari yapmak istiyorsa sadece xbox a ait olmasi lazım pc ye çıkmamışi lazım ki exclusive oyunlari olsun geldikten sonra exclusive olmuyor bir kere xbox oyunlarin da Türkçe dublaj alt yazı yok xbox playstation dan örnek alarak bir kaç oyuna alt yazi getirdi merak etme o oyunlar 200 TL ye düşüyor

playstation exclusive oyunlari candır

xbox bethesda oyunlarina hellblade 2 ye türkçe altyazı getirsin de görek hellblade 1 optimizasyonlu oyun
İşin komik tarafı arkadaşın sözde Ps'yi bitiricek oyunları bilgisayar tarafınada geliyor ☹

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ayrıca Öyle Düşünmem Yanlış Tamam 2 Katı Olabilir Ama Bu Konsol Tarafında GamePass Ve Microsoft'ta Satılanlarla Beraber Platstationu Katlar
öyle düşünmek böyle düşünmek değil. oyun satışına bakmıyoruz. konsol satışına bakıyoruz. kaldı ki oyun satışına baksan da playstation tarafı öndedir. çünkü xbox sahipleri gamepass alıp oyun almıyor. gamepassi de neden sevmediğimi uzuuuuuun uzun anlatırım istersen. mesela gamepass almak yerine forza horizon 5 kaç para olursa olsun satın alacağım. muhtemelen 650 lira falan olacak. forza horizon 4 de satın almıştım, forza motorsport 7 de satın almıştım.

taraflı düşünmeye gerek yok. satış rakamları her şeyi veriyor. oyun dünyası ne sana ne de bana göre şekilleniyor.

zorunlu değil. olursa iyi olur şeklinde.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
İşin komik tarafı arkadaşın sözde Ps'yi bitiricek oyunları bilgisayar tarafınada geliyor ☹
ya işte boş boş konuşuyorlar 700 tl ye çıkan oyun zaten indirim de 200 tl oluyor xbox ne zaman birinci olmuş satışları da biz hep playstationi görüyoruz

Techno08

80+ Gold
öyle düşünmek böyle düşünmek değil. oyun satışına bakmıyoruz. konsol satışına bakıyoruz. kaldı ki oyun satışına baksan da playstation tarafı öndedir. çünkü xbox sahipleri gamepass alıp oyun almıyor. gamepassi de neden sevmediğimi uzuuuuuun uzun anlatırım istersen. mesela gamepass almak yerine forza horizon 5 kaç para olursa olsun satın alacağım. muhtemelen 650 lira falan olacak. forza horizon 4 de satın almıştım, forza motorsport 7 de satın almıştım.

taraflı düşünmeye gerek yok. satış rakamları her şeyi veriyor. oyun dünyası ne sana ne de bana göre şekilleniyor.

zorunlu değil. olursa iyi olur şeklinde.

ha anladım. Yani herhangi bir şeye üye olmadan da sadece cd takıp oynayabiliyorum değil mi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ha anladım. Yani herhangi bir şeye üye olmadan da sadece cd takıp oynayabiliyorum değil mi?
ücretsiz olarak hesap oluşturup oturum açıyorsun. açmadan oluyor mu hatırlamıyorum ama olmuyor olması lazım.

şimdiden hesap oluşturmak istersen https://www.playstation.com/tr-tr/ buradan giriş yap kısmına basıp, hesap oluştur diyebilirsin.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
Yok hocam istemiyor, eğer bireysel oynayacaksanız sorun yok, ama multiplayer falan oynayacaksanız evet PS+ aboneliği istiyor.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
ya işte boş boş konuşuyorlar 700 TL ye çıkan oyun zaten indirim de 200 TL oluyor xbox ne zaman birinci olmuş satışları da biz hep playstationi görüyoruz
aynen kardeşim böyle düşünmeye devam et
xbox marka olarak ilerliyor sadece exlusive değil seviyesiz tartışmaya devam etmiyeceğim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
aynen kardeşim böyle düşünmeye devam et
xbox marka olarak ilerliyor sadece exlusive değil seviyesiz tartışmaya devam etmiyeceğim
sende o zaman ps ölür deme kardeş yazdıklarım hepsi doğru exclusive anlamı ne özel demek xbox a çikan oyunlar özel olmuyor ki bunun neresi exclusive

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Hayat boş gamepass al pompala coş
d0ğru

sende o zaman ps ölür deme kardeş yazdıklarım hepsi doğru exclusive anlamı ne özel demek xbox a çikan oyunlar özel olmuyor ki bunun neresi exclusive
ölür derken piyasadan ölücek demedim xd Playstationa Laf Edilmiştir :
download.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom