AdomSegat
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,777
- İsim
- Adem oku
Evet Merhabalar Arkadaşlar YouTube'da Gezinirken Multiplayer'ın Son Videosu Çıktı İsteyenler İzleyebilir
21 Haziran Gecesi PS. bir zam getirdi Oyunlarına okey Zaten müşteri dostu olarak Türkiye için takmayan bir firma
Buraya Kadar Okey Şimdi Ben 1 Tane Oyunda Dikkat Çekmek İstiyorum
FAR CRY 5
Bu Oyun Exlusive Değil Yani Playstation Veya Xbox'a Özel Değil
Şimdi Dedim ya 21 Haziran Playstation Zam Getirdi diye ANCAK Bu Zam'daki Fiyatlardan Sonra Bir Tane Takipçi Multiplayer Kanalının Playstation Store Girip Oyun Fiyatlarını Atmış
Ve Platstation'daki Oyun Fiyatları Çok Gülünş Bir Durum
Benim Düşüncem Bu Kadarına Gerek Yoktu
Kİ Zaten Eski Bir Oyun Aynı Şekilde
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER
Bu Oyun 869.99 TL'ye satılıyor ve Fiyatı Şu an Aslında
store.steampowered.com
Bence Aşırı Trajikomik Bir Olay..
21 Haziran Gecesi PS. bir zam getirdi Oyunlarına okey Zaten müşteri dostu olarak Türkiye için takmayan bir firma
Buraya Kadar Okey Şimdi Ben 1 Tane Oyunda Dikkat Çekmek İstiyorum
FAR CRY 5
Bu Oyun Exlusive Değil Yani Playstation Veya Xbox'a Özel Değil
Şimdi Dedim ya 21 Haziran Playstation Zam Getirdi diye ANCAK Bu Zam'daki Fiyatlardan Sonra Bir Tane Takipçi Multiplayer Kanalının Playstation Store Girip Oyun Fiyatlarını Atmış
Ve Platstation'daki Oyun Fiyatları Çok Gülünş Bir Durum
Benim Düşüncem Bu Kadarına Gerek Yoktu
Kİ Zaten Eski Bir Oyun Aynı Şekilde
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER
Bu Oyun 869.99 TL'ye satılıyor ve Fiyatı Şu an Aslında
![store.steampowered.com](https://shared.fastly.steamstatic.com/store_item_assets/steam/apps/633230/capsule_616x353.jpg?t=1738278069)
NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER on Steam
Battle as a team of 4 to compete against other teams online! Graphically, SHINOBI STRIKER is also built from the ground up in a completely new graphic style. Lead your team and fight online to see who the best ninjas are!