SiyahLimon
80+
- Reaksiyon skoru
- 295
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İmkansız diye bir şey yoktur haha
Herkes konsolunu saklasın.Ağlamayın ama gerçek![]()
Ekran kartları %40 ucuzladı kimse almıyor. Neymiş efendim daha da düşecekmiş. ETH 2500 $ olduğunda kimse keşke alsaydık demesin o zamanKonsol işimize yaramıyor bizi ilgilendiren PC.
E yok artık Ekran kartı ile mining neyse de konsoola mining nedirYapılıyor![]()
Konsolla mining mi yapılıyor yanlış mı görüyorum internetle bile yapılıyorelektronik ürünler artık eskisi gibi ucuz olmuyucak
Ben şeyi anlamadım neden basmışlar polisler yasak mı mining yapmak konsollar ile? Vergisini falan mı vermemisler?ukraynada polis 3800 tane ps4 ile madencilik yapan yeri basmış
![]()
Ukrainian law enforcement close mining farm with 3800 PlayStation 4 consoles - VideoCardz.com
Ukrainian Security Service discovered an underground crypto farm with 3800 PlayStation 4 consoles Security Service of Ukraine (SSU) exposed a large illegal cryptocurrency farm in the city of Vinnytsia. This crypto farm had thousands of gaming consoles, graphics cards, and processors illegally...videocardz.com
kaçak elektrikle çalıştırıyorlarmış vergi sorunu da vardır haliyleBen şeyi anlamadım neden basmışlar polisler yasak mı mining yapmak konsollar ile? Vergisini falan mı vermemisler?