Neler Yeni

PlayStation kardeşlik hakkında yardım lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hamka
arkadaşlar bende ps plus var arkadaşım PlayStation aldı kendi hesabımla ona yeni bir profil oluşturdum olustururken hesap ekledim onun e-postası ile komsol paylaşımını da aciyorum kendim de ama onda oyunlar hep kitli oluyor anlamadım şu olayı yardımcı olacak arkadaşlar rica etsem ilgilenir misiniz

veya en baştan nasıl yapılacağını anlatırsanız iyi olur hem benim yapacaklarımı hemde karşı tarafta olan arkadaşımın yapacaklarını anlatırsanız iyi olur teşekkürler

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
arkadaşlar bende ps plus var arkadaşım PlayStation aldı kendi hesabımla ona yeni bir profil oluşturdum olustururken hesap ekledim onun e-postası ile komsol paylaşımını da aciyorum kendim de ama onda oyunlar hep kitli oluyor anlamadım şu olayı yardımcı olacak arkadaşlar rica etsem ilgilenir misiniz

veya en baştan nasıl yapılacağını anlatırsanız iyi olur hem benim yapacaklarımı hemde karşı tarafta olan arkadaşımın yapacaklarını anlatırsanız iyi olur teşekkürler
Screenshot_4.png

Bunu aç. Açıksa da lisansları indirmesi gerekiyor arkadaşının.

Screenshot_5.png

Önce internet testi yapsın bir PS önceliklendirsin kendisini, sonra arkadaşın kendi konsolunda senin hesabını (ana hesap kimse artık) konsol paylaşımına açsın. Açtıktan sonra da lisansları indirsin senin hesabın üzerinden.

Kısacası arkadaşın konsolunda senin hesabın aktif olacak, kendi hesabına girip oynayabilecek.

Sen de kendi hesabınla kendi konsolunda oynayacaksın.

Paylaşım bu şekilde. Takıldığın bir yer olursa veya hata vs. oluşursa söyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hamka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Önce internet testi yapsın bir PS önceliklendirsin kendisini, sonra arkadaşın kendi konsolunda senin hesabını (ana hesap kimse artık) konsol paylaşımına açsın. Açtıktan sonra da lisansları indirsin senin hesabın üzerinden.

Kısacası arkadaşın konsolunda senin hesabın aktif olacak, kendi hesabına girip oynayabilecek.

tamam hocam geçen seferde yardımcı oldun birazdan deneyeceğiz sorun çıkarsa tekrar sana yazacağımı teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hamka
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

dediğini yaptık oyunlarda arkadaşın profilinde hâlâ kilit var ama benim profile girip gtayı yüklemeye aldı gta şimdi kendi profilinde de var. gerçekten çok anlamsız yapamadık biz ya

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,474
İsim
Baran Kut
dediğini yaptık oyunlarda arkadaşın profilinde hâlâ kilit var ama benim profile girip gtayı yüklemeye aldı gta şimdi kendi profilinde de var. gerçekten çok anlamsız yapamadık biz ya
olmaması lazım aslında. Lisansları kendi hesabı dahil indirdi mi acaba hiç?

Hesabı kendi konsolunda çıkış yapıp tekrardan giriş yapsın ve lisansları tekrar indirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hamka
olmaması lazım aslında. Lisansları kendi hesabı dahil indirdi mi acaba hiç?

Hesabı kendi konsolunda çıkış yapıp tekrardan giriş yapsın ve lisansları tekrar indirsin.
oldu kral aynı anda gta5 oynuyoruz sağol yardım için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,814
Üyeler
165,892
Son üye
codexartstudios
Top Bottom