Neler Yeni

PlayStation kolu ile forza oynanırmı

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Elimde Dualsense var. Acaba ilginiz varmı. Ps de olmayan oyunları veya forza yı Dualsense ile oynanabiliyormu. Yada ps4 kolu ile oynanıyormu. Yani ps4 kolu ile oynanan ps5 kolu ile de oynanır herhalde. Birde gamepass den oynıyacağım. Oyun ps de olmadığından Dualsense yi algılama gibi durum oluyor mu

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selam. Elimde Dualsense var. Acaba ilginiz varmı. Ps de olmayan oyunları veya forza yı Dualsense ile oynanabiliyormu. Yada ps4 kolu ile oynanıyormu. Yani ps4 kolu ile oynanan ps5 kolu ile de oynanır herhalde. Birde gamepass den oynıyacağım. Oyun ps de olmadığından Dualsense yi algılama gibi durum oluyor mu
Yanılmıyorsam, adaptif tetikler kullanılamıyor.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 gamepadi ile oynamak istersen "ds4 windows" isimli programı kullanırsın. Ps5 gamepadi içinde program var ama ismini unuttum, YouTube'a yazınca çıkıyor.
Programsız olmuyor mu peki. Yani hangi program nasıl kullanılır bilmiyorum da. Çok uğraştırıcı bir şey mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanılmıyorsam, adaptif tetikler kullanılamıyor.
Çalışsın yeter benim için. 😀

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Programsız olmuyor mu peki. Yani hangi program nasıl kullanılır bilmiyorum da. Çok uğraştırıcı bir şey mi acaba
Programsız oluyor. Steam, kontrolcüleri (gamepadleri) destekliyor fakat bazı oyunlarda sıkıntı çıkıyor. Ds4 windows gibi programlar çok daha iyi çalışıyor.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Programsız oluyor. Steam, kontrolcüleri (gamepadleri) destekliyor fakat bazı oyunlarda sıkıntı çıkıyor. Ds4 windows gibi programlar çok daha iyi çalışıyor.
Peki ps5 için uygulama adı nedir. Ds4 ps4 kolu için demişsiniz. Biliyorum meşgul ettim, kusura bakmayın 😀. Yani YouTube arasan çıkar demişsiniz ama bulamadım da

arisaka

80+ Bronze
Hem dualshock 4 hemde monster ın gamepad i ile FH5 deneyimim oldu, gayet sorunsuz çalışıyorlar fakat iki kontrolcüde basit düzeyde titreşim veriyor, bir yere çarparsan yada toprak yola girersen vs. Xbox 9.nesil kontrolcüde ise gaz verirken bile tetik tuşları titriyor gerçekten çok çok daha iyi bir deneyim yaşatıyor. Ben xbox kontrolcüsü ile oynayana kadar öyle bir özelliğin olduğunu bile bilmiyordum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Peki ps5 için uygulama adı nedir. Ds4 ps4 kolu için demişsiniz. Biliyorum meşgul ettim, kusura bakmayın 😀. Yani YouTube arasan çıkar demişsiniz ama bulamadım da
Yok ya ne kusuru, sana yardımcı olmak için siteyi kapatmıyorum:hackerman:
Programsız çalışıyormuş galiba.

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan

JynOx

80+ Bronze
Arkadaşım Dualsense'ini programsız çalıştırabiliyor ama Forza oynamadık hiç, bende Dualshock3 var programsız çalışmıyor mesela.

Top Bottom