PlayStation kolu ile oynayabilecek oyunları bilgisayarda önerebilir misiniz

eddiz

80+
Reaksiyon skoru
0
Doubleshock var elimde. Bazı oyunlar klavyeden güzel oynanmıyor, ondan dolayı aldım ama maalesef ki bir oyun bulamıyorum, indirsem de memnun kalacağımdan emin değilim çünkü. O kadar çok saat bekledikten sonra kötü olan bir oyunu oynayasım gelmiyor ve oyunda indiresim gelmiyor bu arada bedava bir oyun arıyorum çünkü paralı oyunu 1 bedava aradığımızda, zor bulunuyor ve geçirdiğim zaman süresinde oyun oynama isteğimde gidiyor. Bu arada Epic Games kullanıyorum Steam'i sakın önermeyin çünkü para sistemi değişti. Hem de bilgisayarı açtığımda kendiliğinden açmadan bir şekilde açılıyor. 10 dolayı Epic Games kullanıyorum hem de oyunları ya bedava ya daindirimli bir şekilde satıyor. Ondan dolayı. Steam istemiyorum hem en güzel oyunlar orada nefret ediyorum. Para sistemi değişmeseydi en azından kullanabilirdim. Şunu soracak olursanız hangi oyunu istediğimi bilmiyorum çünkü daha önce fazla oyun oynama deneyimim olmadı dediğim gibi oyunları indirirken bekleme süresi olduğu için yani ikilemde kalıyorum beğenir miyim beğenmez miyim beğenmez miyim beğenmez miyim beğenmez miyim? Ondan dolayı. Bir oyun. Bir oyun isteğim yok yani nasıl bir oyun istiyorsun gibi. Ama varsa tabii. Sanal dünyada gezebileceğim ama mağazalara girip çıkıp. Mesela otele girip asansörüne çıkıp inip mesela ya sanki gerçekten. Gerçek bir dünyadaymış gibi yaşamak. Öyle bir şey varsa tamam yoksa önerebileceğiniz oyunlara talibim. Daha önce oynadığım oyunları söylersem belki. Bir fikriniz olabilir. GTA 5 oynadım mafya oynadım her serisini. Max Payne ile oynadım. Ama onun haricinde başka oyuna güvenemediğim için nasıl olur diye bir indirme süresi dedim ondan dolayı fazla oyun oynama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,660
Üyeler
174,905
Son üye
whitelacks
Geri